Iubita lui Musty de la Survivor vorbește pentru prima oară despre relația lor: "A venit după mine, în Republica Moldova"

Publicat pe

Iubita lui Musty Camara, războinicul de la Survivor, a avut prima apariție în publicat și a vorbit despre relația lor. Iubita lui Musty a făcut dezvăluiri despre momentul în care l-a cunoscut pe concurentul Survivor. Gabriela a spus cum a ajuns să formeze un cuplu cu războinicul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Deși Musty trăia în România, iar Gabriela în Republica Moldova, dragostea dintre ei a fost mai puternică decât granițele și au ajuns să formeze un cuplu.

'Este un bărbat adevărat, un om cu suflet mare. Ne-am cunoscut exact acum un an, chiar pe 11 februarie. A fost o pură întâmplare, Eu mă pregăteam de lansarea unui videoclip și s-au întâmplat anumite lucruri care m-au împiedicat.

La  vremea respectivă, managerul meu fiind prieten foarte bun cu Musty, a încercat să rezolve cumva această problemă și până la urmă Musty a fost persoana care m-a ajutat să rezolv problema, eu neștiind cine este el, am aflat ulterior.  L-am sunat să îi mulțumesc pentru efortul pe care l-a depus.

Iubita lui Musty de la Survivor vorbește pentru prima oară despre relația lor: "A venit după mine, în Republica Moldova"Iubita lui Musty de la Survivor vorbește pentru prima oară despre relația lor: "A venit după mine, în Republica Moldova"

Apoi am tot discutat prin intermediul instagramului, el fiind în România, eu fiind în Republica Moldova și pe 11 februarie anul trecut m-am trezit cu un mesaj din partea lui că a venit la mine acasă.

Am crezut că e o glumă, dar apoi mi-am dat seama că lucrurile nu sunt chiar așa.Ne-am întâlnit la studiourile unde face muzică împruenă cu echipa mea din Chișinău și acolo ne-am cunoscut în realitate', a declarat Gabriela, iubita lui Musty, potrivit kanald.ro.

Musty are trei copii cu trei femei

Musty Camara are acasă trei copii, cu trei femei diferite. Kamara, fratele acestuia, a spus totul despre familia concurentului.

'Merg la Survivor România în primul rând pentru cei trei copii ai mei: Yared, Noah şi Bryan. Vreau să îmi depăşesc condiţia fizică şi mentală, să mă reconectez cu natura de care îmi e foarte dor. Cu siguranţă intru într-o competiţie dură, care îmi va forţa toate limitele', a declarat el înainte de a pleca în concurs.  

„Are 3 copii, sunt băieţi toţi, unul are 3 ani, altul 6 şi altul 10. El e inginer de sunet în studioul de înregistrări şi a mai cochetat cu muzica. Noi am fost 5 fraţi, iar eu îl susţin, public, pe pagina lui de instagram. Am plecat din România când el avea 3 ani şi eu 8. Avea 15 ani când a plecat în Coasta de Fildeş să înveţe să fie inginer de sunet.

Apoi a plecat în Spania, unde la 21 de ani s-a căsătorit cu o spanioloaică, a divorţat, a cunoscut alta cu care are primul copil. Acum nu e căsătorit. S-a scris că ar fi căsătorit cu Alexandra Crişan, ex-‘X Factor’, dar nu e adevărat.

Citește și: Scandal uriaș la Survivor între Alexandra Stan și Moroșanu:„Ești cea mai slabă și mai comentezi?’

Citește și: Culiță Sterp a jignit-o pe Alexandra Stan, la Survivor:'Avem câteva specimene…'

Citește și: Întorsătură de situație! În plin proces de divorț, Raluca face declarații neașteptate despre Walter Zenga:„A fost mereu un tată perfect!’

Citește și: Andreea Bălan o susține pe Elena Marin de la Survivor, după ce Zanni a acuzat-o că își înșală iubitul. Ce mesaj a transmis

Au un băiat împreună însă nu a fost căsătorit şi nu mai e cu ea de peste un an. Are trei copii cu trei femei diferite. El produce muzică şi mai făcea şi sunetul pe la concerte. A lucrat cu mai mulţi artişti din România. Eu îi doresc să câştige, ştiu că e un luptător, niciodată nu abandonează, are ambiţie”, a povestit Kamara, fratele lui Musty de la Survivor România

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter