Iubitul Adrianei Bahmuțeanu a ieșit din carantină: "Revederea cu Nikos a fost dulce. Am fost împreună la o petrecere"

Publicat pe

Nikolaos Papadopoulos a ieșit din carantină, Adriana Bahmuțeanu fiind în culmea fericirii că a revenit în brațele partenerului ei. Precum era de așteptat, revederea a fost una de senzație, cei doi participând împreună chiar și la o petrecere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Nikolaos Papadopoulos s-a aflat într-un centru special din Techirghiol, după revenirea din Grecia. După două săptâmâni în care au stat departe unul de celălalt, cei doi iubiți s-au revăzut de curând. Primul lucru pe care l-ar fi făcut la ieșire Nikos ar fi fost să meargă să-și revadă partenera, care s-a arătat în culmea fericirii în momentul întâlnirii.

Citește și: Majda, primele declarații din carantină, după ce colegul ei, Andrei Ștefănescu a fost infectat cu COVID-19.Vedeta Antena Stars e separată de fiica ei: 'O să fie greu!'

„Nikos a ieşit din carantină în urmă cu opt zile şi a fost foarte fericit. Cât a stat acolo, a fost ca la puşcărie, doar că avea nişte condiţii. Am vorbit cu el tot timpul, însă ne-am văzut abia când a ieşit. Revederea cu Nikos, cum să fie, dulce (n.r.: râde). A venit la Bucureşti, eu am fost la Constanţa, ne-am susţinut foarte mult în perioada asta, am vorbit destul de mult, am stat conectaţi tot timpul. Zilele trecute am fost împreună la o petrecere la Minodora acasă, în Bucureşti, apoi a plecat la Constanţa. A avut treabă multă la studio, cu băieţii lui, compune piese”, a declarat Adriana Bahmuţeanu pentru Click!

Adriana și Nikolaos au o relație de trei ani, iar fosta soție a lui Silviu Prigoană pare să-și fi găsit, în sfârșit, liniștea. Solistul grec are aproape 44 de ani, s-a mutat de trei ani în România, iar Adriana se ocupă de managerierea concertelor sale din țară. La momentul actual, cei doi locuiesc împreună în casa Adrianei din Capitală, în Constanța, în locuința lui Nikos sau în Grecia, unde are o casă aproape de Salonic.

Citește și: Marcel Pavel, prima imagine din spital, după ce a recunoscut că este infectat cu COVID-19:„Am fost salvat, dar mai am încă o perioadă dificilă de trecut'

Iubitul Adrianei Bahmuțeanu a ieșit din carantină: "Revederea cu Nikos a fost dulce. Am fost împreună la o petrecere"Iubitul Adrianei Bahmuțeanu a ieșit din carantină: "Revederea cu Nikos a fost dulce. Am fost împreună la o petrecere"

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter