Majda, primele declarații din carantină, după ce colegul ei, Andrei Ștefănescu a fost infectat cu COVID-19. Vedeta Antena Stars e separată de fiica ei: ”O să fie greu!”

Publicat pe

Majda s-a autoizolat și a respectat toate procedurile care se impun, după ce a luat contact cu colegul său de emisiune, Andrei Ștefănescu, diagnosticat cu COVID-19. Vedeta Antena Stars se află în carantină în propria locuință.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Andrei Ștefănescu, prezentatorul emisiunii Showbiz Report de la Antena Stars, a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Pentru că Majda, colega sa, a fost tot timpul alături de el în platou, acum aceasta a respectat toate procedurile legale în acest sens și s-a autoizolat în locuința sa.

Vedeta a vorbit în exclusivitate pentru Star Matinal despre cum e viața în carantină și cum se simte în aceste momente.

'Sunt în carantină izolată acasă. Mă simt foarte bine, n-am absolut niciun simptom specific acestui virus. Nu strănut, nu tușesc, dar respect procedurile legale. Am anunțat DSP că am intrat în contct cu o persoană depistată pozitiv. Am declarat că sunt izolată.', a spus Majda la Antena Stars.

Majda, primele declarații din carantină, după ce colegul ei, Andrei Ștefănescu a fost infectat cu COVID-19. Vedeta Antena Stars e separată de fiica ei: 'O să fie greu!'Majda, primele declarații din carantină, după ce colegul ei, Andrei Ștefănescu a fost infectat cu COVID-19. Vedeta Antena Stars e separată de fiica ei: 'O să fie greu!'

Totuși, vedetei îi va fi destul de greu, deoarece aceasta a ținut să precizeze că se află singură în locuință, deoarece fiica ei este la mama sa.

'Fiica nu e izolată cu mine. Ea se află la mama mea. O sa fie greu. Ea e o persoană matură și înțelege tot ce se întâmplă. (…) A înțeles foarte bine că trebuie să stăm departe una de cealaltă. O sa ne vedem non-stop pe facetime. Mie îmi este puțin mai greu că stau departe, dar sănătatea e importantă', a mai spus prezentatoarea la Star Matinal.

Cum se simte Andrei Ștefănescu

'Am primit telefon că am fost depistat pozitiv și a trebuit să mă duc la spital. Am trezit-o pe Antonia, pe băiat nu l-am trezit. L-am pupat în somn, mi-am luat la revedere, nu vreau să spun cum a fost, a fost greu să plec de acasă. Am ajuns aici, m-au internat, mi-au făcut tot felul de analize, mi-au dat medicamante.', a spus Andrei Ștefănescu la Antena Stars.

Întrebat când va putea pleca din spital, prezentatorul a anunțat că trebuie că două dintre teste consecutive trebuie să arate negativ, iar abia apoi se poate gândi că totul este în regulă și să poată reveni înapoi la familie și pe platoul de filmare.

'N-am ce face decât să mă supun regulilor și să stau cuminte aici', a mai spus Andrei Ștefănescu la Star Matinal.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter