Iubitul Brigittei Sfăt are o relație foarte bună cu cei doi copii ai vedetei: ”Diferența dintre el și Ilie...”

Publicat pe

De câteva luni, Brigitte Sfăt trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cornel. Relația lor a început ușor, ușor, iar cei doi copii ai vedetei l-au acceptat imediat pe noul iubit al mamei. Brigitte Sfăt ne-a povestit cu se înțeleg cei trei, iar Cornel ne-a pus ce apreciază la femeia de lângă el.

Brigitte Sfăt ne-a dezvăluit că cei doi copii ai săi au o relație foarte bună cu Cornel. Bărbatul este foarte apropiat de ei, iar băiatul Brigittei Sfăt îi cere sfaturi acestuia atunci când vrea să vorbească cu cineva. Mai mult, vedeta a explicat că fiul ei nu ar fi putut discuta lucruri mai delicate cu Ilie Năstase, pentru că între ei este o diferență prea mare de vârstă. Fetița Brigittei Sfăt este încântată de iubitul mamei sale, mai ales că acesta merge cu ea la masă și îi cumpără mai tot timpul cadouri.

Acum, fosta soție a lui Ilie Năstase este foarte fericită și liniștită. Cornel a reușit să o facă pe Brigitte Sfăt să aibă mai multă încredere în ea și să poată zâmbi din nou, mai ales după suferința prin care a trecut în ultimul an.

'Copiii mei îl cunosc de pe vremea când era asociat. Mai ales fetița mea mă vizita mereu după școală. Mai stătea cu el, mergea să mănânce cu el. S-au întâmplat lucrurile așa încet. Ne-am petrecut mai mult cu copiii. Băiatul meu a simt foarte mult lipsa unei persoane cu care să vorbească. Diferența dintre el și Ilie era foarte mare, erau unele întrebări pe care i le-ar fi pus, dar îi era rușine. Cred că a primit multe răspunsuri. Eu sunt mamă, nu îmi pune mie foarte multe întrebări. Fetița mea la început a fost așa… dar e ok. A înțeles că nu mă voi mai împăca niciodată cu tatăl ei. Cornel e foarte bun și foarte calm. Cornel îi descarcă filme, o ajută, îi cumpără unicorni.',a declarat Brigitte Sfăt pentru VIVA!.

Citește și: Brigitte Sfăt și-a scos soțul în lume. Cei doi au strălucit la un mare eveniment monden

Cornel o apreciază mult pe Brigitte Sfăt

Am profitat de ocazie că i-am întâlnit pe amândoi la un eveniment monden și am fost curioși să vedem ce apreciază Cornel la iubita lui. Fără să stea prea mult pe gânduri, bărbatul ne-a vorbit foarte frumos despre vedetă.

'Apreciez puterea ei de caracter și prin ce a trecut în viață. Am de învățat. Apreciez că putem comunica atunci când trebuie să luăm o decizie împreună. Apreciez și lucrurile fizice, dar vorbeam de lucrurile deep acum. Are multe calități și chiar am ce să apreciez.', a spus Cornel.

Deși este fericită și s-a schimbat total de când este cu el, Brigitte Sfăt nu știe dacă acesta este ultimul bărbat din viața ei, iar motivul este destul de clar. Brigitte Sfăt a suferit prea mult și îi e frică să nu se întâmple asta din nou, însă vedeta se bucură de prezent și a învățat că niciodată să nu aibă așteptări prea mari la cei din jurul ei, pentru că ar putea fi dezamăgită oricând.

'Să știi că erau momente când îmi făceam planuri și multe speranțe, dar atunci când ai multe așteptări ai și mult de suferit. M-am obișnuit să iau totul așa cum vine. Mă bucur mai mult de ce mi se întâmplă în prezent. Am suferit mult.', a mărturisit Brigitte.

Citește și: Adevărul despre căsătoria lui Brigitte Sfăt cu Cornel: 'Nu suntem legal, pentru că…'

FOTO: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter