Iubitul Ioanei Ginghină și Alexandru Papadopol se înțeleg foarte bine: „Nu se pune problema să nu fim toți, împreună”

Publicat pe

Iubitul Ioanei Ginghină și Alexandru Papadopol se înțeleg de minune. Chiar dacă au divorțat acum câțiva ani și au împreună o fată, cei doi actori au păstrat o frumoasă prietenie. Ba mai mult, Alexandru Papadopol este în relații bune și cu actualul iubit al fostei sale soții. La cele mai importante evenimente din viața lor, aniversarea copilului sau de Sărbători, cei toți patru stau la aceeași masă și se bucură de clipele petrecute împreună. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat acum patru ani. După despărțire, cei doi au rămas buni prieteni, mai ales că-i leagă fetița lor, Ruxandra. Ambii actori vor să le ofere tot ce-i mai bun copilului lor și să nu simtă lipsa unuia sau a celuilalt. Bruneta și-a refăcut însă viața alături de Cristi Pitulice, care nu este persoană publică. Bărbatul s-a integrat foarte bine în noua lui familie și se înțelege de minune chiar cu fostul soț al iubitei lui. 

Iubitul Ioanei Ginghină și Alexandru Papadopol se înțeleg foarte bine: „Nu se pune problema să nu fim toți, împreună'Iubitul Ioanei Ginghină și Alexandru Papadopol se înțeleg foarte bine: „Nu se pune problema să nu fim toți, împreună'

Actualul iubit al Ioanei Ginghină şi Alexandru Papadopol se cunosc de ceva vreme și au luat parte, împreună, la evenimente importante din viața lor. Actrița și-a dorit ca fata ei să se bucure, în continuare, de prezența tatălui. Alexandru Papadopol nu ezită să ia parte la întrunirile de familie, la care participă și actualul iubit al actriței. 

Citește și: Ce salariu are Ioana Ginghină la teatru și ce pensie alimentară plătește Alexandru Papadopol.”O luasem razna. Dădeam și 6.000 de lei lunar pe haine”

Citește și: De ce evită Ioana Ginghină să-și expună iubitul pe rețelele de socializare:„Cristi nu își dorește să…'/ EXCLUSIV

Citește și: Prima semifinală Eurovision 2022.Zdob și Zdub, reprezentanții Moldovei, vor cânta piesa „Trenulețul'

Citește și: Andreea Berecleanu a pierdut procesul cu fostul soț, Andrei Zaharescu:„Lucrurile s-au schimbat'. Ce pierdere financiară a avut

Iubitul Ioanei Ginghină și Alexandru Papadopol se înțeleg foarte bine

Actrița a mărturisit pentru Impact.ro că iubitul ei, Cristi Pitulice, și Alexandru Papadopol se cunosc de mai mult timp: „eu am deja doi ani de când locuiesc cu Cristi, cum să se cunoască doar acum? Cand spun ca am rămas prieteni nu glumesc sau o zic așa din complezență. Alexandru a mai fost la noi, au fost și alte sărbători și ziua Ruxandrei, nu se pune problema ca sa nu putem fi toți.

De Sărbători la fel, am fost toți patru, ne-am împărțit cadouri, toată lumea a primit de la toată lumea un cadou și da, normal că Ruxandra ne leagă, că nu stau să fac Sărbatorile cu toți foștii mei, dar asta nu înseamnă că nu ne-a facut plăcere să socializăm. Este tatăl copilului meu, nu e un fost iubit, soț sau prieten', a declarat Ioana Ginghină pentru sursa citată.

Ioana Ginghină: „Cristi e un bărbat matur'

În acelaşi timp, actriţa a mărturisit că actualul său partener, cel cu care se va căsători în curând, înţelege foarte bine această situaţie, ba mai mult se asigură că Ruxandra este fericită şi împlinită.

„Nu știu de ce lumea se miră atât de tare la un astfel de comportament. Da, ne-am certat acum 4 ani, ok, toată lumea se ceartă, dar asta nu înseamnă că nu există împăcare. Cristi este un bărbat matur, care înțelege foarte bine situația si nu are nicio problemă în sensul acesta. Să nu credeți că Alexandru nu este bine venit în casa noastră și el stie asta', a mai adăugat actrița.

Sursă foto: arhivă

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter