Iulia Albu își injecții în cap cu propriul sânge. La ce terapie apelează vedeta

Publicat pe

Iulia Albu are întotdeauna o apariție strălucitoare, fiind specialistă în vestimentație. În pauzele de filmări, fosta soție a lui Mihai Albu profită de ocazie pentru a face tratamente de înfrumusețare. Recent, vedeta a mărturisit că face injecții în cap cu propriul sânge.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Iulia Albu, una dintre cele mai cunoscute vedete din România, s-a făcut remarcată în lumea mondenă datorită stilului excentric pe care îl adoptă. De asemenea, vedeta este apreciată și prin frumusețea ei naturală. Deși are un program încărcat, Iulia Albu își face mereu timp pentru ea.

Iulia Albu își injecții în cap cu propriul sânge. La ce terapie apelează vedetaIulia Albu își injecții în cap cu propriul sânge. La ce terapie apelează vedeta

Vedeta iese mereu în evidență prin aspectul său bine îngrijit. Recent,Iulia Albu a declarat că își face injecții în cap cu propriul sânge. Fosta soție a lui Mihai Albu reușește să își facă timp pentru și merge la tratamente corporale și faciale.

Citește și: Cum își educă Iulia Albu fiica: „Nu poți fi și un profesionist desăvârșit și mama care e mereu lângă copil'.Ce relație are iubitul vedetei cu Mikaela / EXCLUSIV

Citește și:Cine este Iulia Albu.Ce studii are și care e numele ei de fată

Citește și:Alexandru Arșinel este intubat și ventilat artifical.Starea actorului s-a înrăutățit

Citește și:Amalia Ursu și Vasilică Ceterașu vor deveni părinți de gemeni. Soția artistului:”Am fost în stare de șoc”

Iulia Albu își injecții în cap cu propriul sânge

Deși are un program încărcat, Iulia Albu reușește să își facă timp pentru ea. Vedeta merge în pauzele de la filmări la cabinetul medicului estetician și apelează la tratamente faciale și corporale. Recent, prezentatoarea de Antena Stars a fost surprinsă în timp ce mergea la o nouă terapie.

Mai nou, frumoasa blondină își face injecții în cap cu propriul sânge. Această procedură presupune injectarea propriei plasme în scalp, în vedrea stimulării creșteriin părului în mod natural.

Iulia Albu: „Nu aleg des serviciile saloanelor de înfrumusețare”

Gazda emisiunii  „I.A. cu stil' de la Antena Stars susține că își face timp pentru ea, chiar dacă are un program încărcat. Iulia Albu nu apelează des la ajutorul medicilor esteticieni, doar atunci când consideră că este necesar.

„În scurtul timp pe care-l am între filmari încerc să ajung cât mai des și la tratamente corporale și faciale. Și este deja de notorietate faptul că am doi doctori pe care îi aleg întotdeauna: Dr. Daniela Diveică și Dr. Florin Juravle. Nu aleg des serviciile saloanelor de înfrumusețare, cred foarte mult în a merge pe expertiza unui doctor, iar o clinică de chirurgie estetică va oferi întotdeauna serviciile la cele mai înalte standarde', a declarat Iulia Albu, relateză libertatea.ro.

Iulia Albu, adevărul despre operațiile estetice

Iulia Albu arată foarte bine la 40 de ani. De-a lungul anilor s-a zvonit că vedeta ar avea numeroase intervenții estetice la nivelul feței. Iulia ne-a declarat într-un interviu ce operații estetice are. „Da, am şi alte intervenții pe care le fac periodic. Nu, nu am absolut nicio intervenţie la nivelul buzelor şi nu am acid hialuronic și, în mod cert şi vizibil, nu am silicoane', ne-a marturisit Iulia Albu.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter