Cum reduce Dani Oțil facturile la gaze și la energie electrică: "M-am săturat"

Publicat pe

Dani Oțil a dezvăluit cu umor în matinalul de la Antena 1 cum reduce facturile la gaze, dar și la energie electrică. Valul de scumpiri a afectat și numeroase vedete, care încearcă acum să găsească tot felul de metode ca să plătească mai puțini bani atunci când vine vorba despre aceste două tipuri de facturi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Prezentatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani nu o duce deloc rău din punct de vedere financiar. Pe lângă salariul de la Antena 1, el mai deține și un restaurant, iar soția lui produce și ea un venit mai mult decât mulțumitor. Cu toate acestea, chiar și Dani Oțil a ajuns să apeleze la tot felul de trucuri în privința consumului de gaze și de electricitate.

Cum reduce Dani Oțil facturile la gaze și la energie electrică: "M-am săturat"Cum reduce Dani Oțil facturile la gaze și la energie electrică: "M-am săturat"

Cum reduce Dani Oțil facturile la gaze

Atunci când vine vorba despre consumul de gaze pe care îl înregistrează centrala lui, se pare că metoda care nu dă greș este oprirea centralei atunci când temperaturile de afară o permit. În glumă, prezentatorul a dezvăluit că a ajuns să se roage în fața contorului de gaze, pentru că își dorește să țină centrala cât mai mult timp oprită măcar în următoarea lună.

„Sper să fie informațiile cum trebuie ca să opresc și eu centrala, că am pornit-o acum trei zile. Eu am contorul de gaze unde parchez și m-a întrebat soția dacă fac pană în fiecare seară când mă întorc. I-am spus că «nu» doar mi-am făcut altar la contorul de gaz, aprind două bețișoare parfumate și mă rog, stau în genunchi.

Dacă pot să opresc centrala măcar încă o lună, n-ar fi rău! M-am săturat, mă dor genunchii de la atâta rugăciune, că am și piatră cubică acolo', a declarat Dani Oțil în emisiunea Neatza de la Antena 1, conform Fanatik.ro.

Citește și: Ce obiecte a ales fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu de pe tavă, la tăierea moțului

Citește și: Mircea Solcanu și-a luat licența în Actorie, dar doliul după mama lui îl ține departe de scenă: „Aștept vremuri mai liniștite”

Citește și: Cum se pregătea Dani Oțil pentru prima zi de școală, pe vremea când era elev: „Nu știu ce uram mai mult'

Citește și: Oana Lis ia în calcul internarea lui Viorel într-un azil: „Voi depune dosarul pentru ajutor specializat”

Ce face cu factura la curent

Atunci când era copil, Dani Oțil se amuza pe seama tatălui său, care stingea toate becurile în urma lui. Însă, de când au explodat facturile pentru energia electrică, prezentatorul de la Antena 1 a ajuns să o ia pe urmele părintelui său.

„La mine în casă trebuie să fi inginer, să umbli după toți membrii ca să stingi becurile. M-am transformat în tata, fraților. Tata le stingea la trei camere care toate făceau cât o garsonieră, că acolo stă și acum. Acum am înțeles de ce adesea după noi intra o mână care stingea becul tot timpul.

Și ăla micul nu știe să facă multe, dar știe să aprindă becurile. Familia asta este făcută să mă ruineze. Cineva l-a învățat să le aprindă, nimeni nu l-a învățat să le stingă. Și mai imi aduc aminte că tata era supărat că folosim foarte multă hârtie igienică, și la asta va fi foarte greu să intervin', a povestit recent prezentatorul TV, conform Spynews.ro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter