Oana Lis ia în calcul internarea lui Viorel într-un azil: "Voi depune dosarul pentru ajutor specializat"

Publicat pe

Oana Lis trece printr-o perioadă dificilă, după ce soțul ei, Viorel Lis, s-a îmbolnăvit. Fostul edil al Capitalei are nevoie de îngrijire permanentă, iar Oana este nevoită să fie întotdeauna în preajma lui. Recent, blondina a mărturisit că a luat în calcul varianta de a-l duce pe soțul ei la azil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Viorel Lis traversează o periodă dificilă, având mari probleme de sănătate. Soția sa, Oana, a făcut mari eforturi pentru a-l ajuta, dar aceștia au în continuare probleme cu banii. Fostul edil nu se mai poate deplasa și se folosește de căruciorul cu rotile, iar Oana trebuie să fie întotdeauna lângă el.

Oana Lis ia în calcul internarea lui Viorel într-un azil: "Voi depune dosarul pentru ajutor specializat"Oana Lis ia în calcul internarea lui Viorel într-un azil: "Voi depune dosarul pentru ajutor specializat"

Oana Lis a fost mereu aproape de soțul ei și continuă să o facă. Cu toate acestea, vedeta susține că situația a devenit din ce în ce mai dificilă, iar dacă boala lui Viorel avansează, Oana ia în calcul internarea lui la un azil. În martie, fostul primar general al Capitalei a suferit un preinfarct.

Citește și: Cine a ajutat-o pe Oana Lis să iasă din depresie:”Nu puteam nici să mă spăl singură”

Citește și:Ce s-a întâmplat cu averea lui Viorel Lis. Oana Lis, dezvăluiri cutremurătoare:'Nu-l ajută nimeni din familia lui. L-au dat nepoții în judecată'

Citește și:Andreea Mantea a împlinit 36 de ani. Ce cadou special a primit:”Un an nou începe”

Citește și:Cine este și cum arată soția lui Visarion Alexa, preotul acuzat de hărțuire sexuală.Au împreună 4 copii

Oana Lis ia în calcul internarea lui Viorel într-un azil

Oana și Viorel Lis sunt împreună de mai bine de un deceniu, iar blondina a făcut multe sacrificii pentru soțul ei. În ultima perioadă, fostul edil se confruntă cu probleme grave de sănătate, iar Oana este nevoită să aibă grijă de el. În urmă cu câteva luni, Viorel Lis a suferit un preinfarct și a scăpat ca prin minune cu viață. În luna august, acesta a ajuns la spital, iar Oana s-a internat cu el în același salon. În prezent, Lis nu se mai poate deplasa și folosește un scaun cu rotile.

Oana Lis recunoaște că nu mai are putere să se lupte cu toate problemele care îl macină pe soțul ei. „Mi-au zis și oamenii din spital, «Oana ești extraordinară că stai cu el». Viorel e familia mea și voi lupta pâna în ultima clipă! Sper să reușesc totuși până la capăt, să mă țină puterile!', a explicat Oana, pentru Click!

Oana Lis: ” Mă lupt cu Viorel că el mai și cade”

Oana Lis a declarat că a luat în calcul internarea lui Viorel Lis la un azil, având în vedere că problemele sale de sănătate sunt din ce mai grave. Blondina nu exlude nici varianta de a apela la ajutor specializat, dar acest lucru necesită mulți bani.

Știu că unii își duc părinții, soții, la azil. Tot mai mulți ajung acolo, uite și Arșinel a ajuns! Eu nu condamn, nu judec pe nimeni! Probabil că, dacă cineva e cu Alzheimer ,e foarte greu să te descurci cu el. Poate să dea drumul la aragaz, uită, mai știu eu ce se întâmplă?! E un pericol pentru el și pentru ceilalți.

Și, într-adevăr, e foarte scump să vina medicul acasă, să vina terapeuții acaaă. Dar, se poate! O să depun și eu dosar pentru ajuotr de la Stat pentru Viorel, să-i iau o asistentă. E foarte greu să le fac eu pe toate! Mă lupt cu Viorel că el mai și cade, e trist, ce să facem! Nu mă lasă inima cu azilul, dar vom vedea, depinde cum înaintează boala la Viorel!', a mai spus Oana Lis.

De ce afecțiuni suferă Viorel Lis

În vârstă de 78 de ani, Viorel Lis suferă de numeroase afecțiuni. Starea fostului edil al Capitalei s-a deteriorat în urmă cu cinci ani, iar de atunci Oana are grijă de el.

Viorel Lis a suferit mai multe accidente vasculare cerebrale și i-au fost descoperite câteva leziuni pe creier. Viorel și Oana Lis s-au căsătorit în 2011, iar cei doi sunt împreună din 1998.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă