Cum a pierdut Andreea Bălan 90.000 de euro: "Toți banii i-am dat acolo!"

Publicat pe

Andreea Bălan a luat o țeapă uriașă, de 90.000 de euro, care o urmărește și acum, după mulți ani. Cântăreața a povestit recent ce i s-a întâmplat în urmă cu aproape 15 ani, când ea și alte câteva sute de oameni au plătit sume uriașe pentru apartamente de lux și n-au mai primit nici banii înapoi, dar nici casele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În urmă cu 14 ani, Andreea Balan a platit 90.000 de euro pentru un apartament într-un complex imobiliar. Dar firma care construia blocurile a dat faliment, iar patronul a fugit cu banii. Alături de ea alți 571 de oameni au rămas fără bani.

Cum a pierdut Andreea Bălan 90.000 de euro: "Toți banii i-am dat acolo!"Cum a pierdut Andreea Bălan 90.000 de euro: "Toți banii i-am dat acolo!"

Andreea Bălan, țeapă de 90.000 de euro

Investitorul israelian care promitea un proiect imobiliar ambițios în zona Doamna Ghica a încasat nu mai puțin de 20 de milioane de euro de la mai multe persoane pe care le-a convins să cumpere o garsonieră sau un apartament în blocul său, încă în stadiul de proiect. 

Din păcate, cumpărătorii au rămas doar cu banii dați, însă fără locuința promisă, când investitorul a fugit cu banii când terminase doar unul dintre cele patru blocuri uriașe. Printre păgubiți este și Andreea Bălan, care a pierdut 90.000 de euro în acest proiect.

Alături de cei 571 de oameni care au rămas, de asemenea, fără bani. 

'Timp de un an și jumătate am dat vreo 90.000 euro. Din trei ediţii „Dansez pentru tine”, cea din Mexic și celelalte două din România, plus o campanie electorală. Toţi banii i-am dat acolo', spune artista, potrivit ObservatorNews.ro.

Citește și: Cum se înțelege Romică Țociu cu soția, după 27 de ani de căsnicie:„Am avut o viață mai agitată. Îi sunt recunoscător Nicoletei că a știut să treacă peste toate greutățile’/ EXCLUSIV

Citește și: Noi informații în cazul lui Visarion Alexa.Preotul a contestat măsura controlului judiciar, procurorii insistă pentru arestarea lui

Își dorea un apartament la etajul 11, însă din etajele superioare ale blocului respectiv a fost ridicat doar scheletul. 

'Am crezut că e doar o pauză, că trece iarna, mai trece o iarnă… Am angajat o firmă de avocatură şi s-a facut un proces', a mai spus Andreea.

Și nu este singura care a recurs la acest gest. Și alți oameni care au achitat apartamentele au făcut același lucru. În acest moment însă, nu există nicio rezolvare.  

Surprizele au continua însă pentru Andreea. S-a trezit cu conturile blocate. În ciuda faptului că tabloidele scriau că nu și-ar fi plătit dările la stat, se pare că ANAF-ul a vrut să recupereze de la ea taxa de timbru pentru procesul colectiv.   

'Dacă tu ai bani, îţi luăm ţie banii. Și a trebuit să mai fac eu un alt proces cu fiscul din Ploieşti şi între timp celelalte firme să-si plătească cota lor', mai spune Andreea Bălan.

Andreea Bălan s-a resemnat în privința celor 90.000 de euro

Au trecut aproape 15 ani de atunci și Andreea Bălan s-a resemnat cu privire la bani.

Singurul bloc terminat de investitor a fost terminat de proprietari. În 2007, constructorul a intrat în faliment, pentru ca în 2008 lucrările să fie oprite definitiv. Zona arată astăzi dezolant.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter