Iulia Vântur, declarație acidă după ce s-a aflat că Salman Khan ar avea probleme cu legea: „Este de ajuns”

Publicat pe

Iulia Vântur nu s-a putut abține și a lansat o declarație neașteptată, după ce s-a aflat că Salman Khan este implicat într-un dosar de înșelăciune. Starul de la Bollywood alături de sora sa și de alte persoane a fost citați de autoritățile din Chandigarh.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE GRATIS, AICI!

Iulia Vântur, prima declarație după apariția problemelor lui Salman Khan. În urmă cu doar câteva luni, starul de la Bollywood a decis să își dezvolte cariera. Bărbatul a intrat în lumea afacerilor și și-a găsit nișa potrivită în industria de bijuterii. Totuși, Salman Khan a fost foarte calculat înainte să ia această decizie și deși partenera lui, Iulia Vântur, nu îi este alături și în afaceri, actorul s-a asociat cu mai mulți membrii din familia sa, printre care și sora lui.

Citește și: Ce bea Iulia Vântur în fiecare dimineață pentru o siluetă perfectă

Citește și: Ce record a bătut Iulia Vântur în India, după ce s-a întors în România: „A depășit toate așteptările”

Citește și: Cum a devenit Iulia Vântur celebră în India. Nu are legătură cu Salman Khan: „Eram într-o seară…”

Citește și: Ce a obligat-o Salman Khan pe Iulia Vântur să facă pentru a rămâne cu el. Așa i-a demonstrat iubirea actorului indian

Din nefericire, au apărut mai multe acuzații la adresa membrilor familiei lui Salman Khan și, potrivit Cancan.ro, starul de la Bollywood nu a respectat o serie de termeni stabiliți în prealabil cu un partener de afaceri. Arun Gupta este cel care a depus plângere pe numele familiei lui Salman Khan, bărbatul fiind investitor în afacerea actorului.

Iulia Vântur, declarație acidă după ce s-a aflat că Salman Khan ar avea probleme cu legea: „Este de ajuns'Iulia Vântur, declarație acidă după ce s-a aflat că Salman Khan ar avea probleme cu legea: „Este de ajuns'

Salman Khan a ajuns în vizorul oamenilor legii! De la ce a pornit totul

Astfel, Arun Gupta a dezvăluit că a deschis un magazin exclusiv care a costat între 2 și 3 milioane de Euro, în anul 2018. Bărbatul a depus plângere pentru că angajamentele de promovare nu ar fi fost îndeplinite și nu a intrat în posesia produselor promise. După spusele sale, oficialii companiei au refuzat să respecte angajamentele, iar compania în cadrul căreia aveau să fie organizate stocurile este închisă din luna februarie a anului trecut.

Mai mult decât atât, un alt detaliu care l-a determinat pe Gupta să depună plângere este… absența lui Salman Khan. Bărbatul promisese că va fi prezent la evenimentul de deschidere, însă a fost înlocuit de cumnatul său. Reprezentanții brand-ului au declarat că Salman Khan și sora sa, Alvira, nu sunt implicați în scandalul citat și nu au legătură cu plângerea de înșelăciune depusă la autoritățile din Chandigarh.

„Problema actuală se află între SQJPL (Style Quotient ) şi Modern Jewels, întrucât nici «Being Human – Fundația Salman Khan», Salman Khan, Alvira Khan și niciun alt reprezentant nu au nimic de-a face cu ea. De fapt, domnul Salman Khan este doar proprietarul mărcii «Being Human», nici măcar un administrator al Fundației.

Deoarece problema face, în prezent, obiectul judecății, nu vom putea să comentăm mai multe.

Am dori, de asemenea, să clarificăm faptul că Alvira Khan şi ceilalţi reprezentanţi ai Fundaţiei au susținut întotdeauna extrem de mult partenerii lor și îi vom ține întotdeauna cu mare stimă', s-a arătat în comunicatul emis.

Cum comentează Iulia Vântur situația în care este implicat Salman Khan

Potrivit sursei citată anterior, Iulia Vântur a rămas, ca de fiecare dată, destul de discretă la capitolul declarații. Vedeta nu a vrut să ofere prea multe detalii cu privire la situația în care se află Salman Khan și a transmis jurnaliștilor români aceeași declarație apărută în presa indiană.

După ce a dezvăluit că este convinsă că partenerul său, Salman Khan, nu a luat parte la o astfel de situație, Iulia vântur a mai precizat: „Dacă ei au clarificat situația oficial, legal, este de ajuns'.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter