Iulia Vântur şi Salman Khan sunt în vacanţă în Maldive. Cum s-au pozat cei doi!

Publicat pe

Iulia Vântur se bucură în aceste zile de o vacanţă incredibilă în Insulele Maldive, de unde a dezvăluit mai multe fotografii.

 

În toate fotografiile postate pe reţelele ei de socializare, Iulia apare zâmbind, frumoasa vedetă purtând rochii vaporoase, costume de baie colorate, pălării şi ochelari de soare.

 

De fiecare dată, Iulia este singură în fotografii, însă presa din India scrie că Salman Khan, iubitul ei, o însoţeşte în această vacanţă exotică. Mai mult, alaturi de ei se afla si mai multi membri ai familiei actorului indian cu care Iulia are o relatie de mai multi ani. O fotografie in care Iulia si Salman Khan apar alaturi de familia actorului a fost publicata de ziarele indiene., aceasta fiind una dintre rarerele ocazii in care cei doi pozeaza impreuna.

 

Iulia Vântur a avut o perioadă foarte încărcată, ea devenind foarte cunoscută în India, unde a reuşit să cucerească presa şi publicul. A apărut în mai multe show-uri de televiziune, iar în viitor nu este exclusă nici o carieră la Bollywood.

 

Vezi si:

Iulia Vantur a defilat pe catwalk in India. Cat de sexy a fost intr-o rochie scurta!

 

 

 

Iulia Vântur şi Salman Khan sunt în vacanţă în Maldive. Cum s-au pozat cei doi!Iulia Vântur şi Salman Khan sunt în vacanţă în Maldive. Cum s-au pozat cei doi!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter