Iulian Nunucă a câștigat Vocea României 2022: "În continuare sunt același copil inocent. Nu realizez ce mi se întâmplă"

Publicat pe

Iulian Nunucă a câștigat Vocea României 2022. Cel mai recent sezon din show-ul Vocea României a ajuns la final. După câteva luni de emoții și reprezentații spectaculoase, publicul a votat cei patru concurenți preferați care vor merge în finală. Iulian Nunucă din echipa lui Tudor Chirilă, Andra Botez, mentorată de Irina Rimes, Teodor Debu, din echipa lui Denis și desigur, Winael Baldus, sub îndrumarea lui Smiley și Theo Rose, sunt cei patru care au urcat pe scenă în această seară magică și au făcut un spectacol de neuitat. Iată care a fost marele câștigător al acestui sezon de la Vocea României!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iulian Nunucă a câștigat Vocea României 2022. Cel mai recent sezon Vocea României a adus în fața publicului și a juraților o mulțime de concurenți talentați. Tudor Chirilă, Irina Rimes, Denis, Smiley și Theo Rose au avut decizii dificile de luat în ceea ce privește soarta celor care au făcut dovada talentului lor pe scena show-ului. A fost până la urmă de datoria publicului să voteze finaliștii. Iulian Nunucă, Andra Botez, Teodor Debu și Winael Baldus sunt cei patru finaliștii care în această seară s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro, dar și pentru trofeu.

Iulian Nunucă a câștigat Vocea României 2022: "În continuare sunt același copil inocent. Nu realizez ce mi se întâmplă"Iulian Nunucă a câștigat Vocea României 2022: "În continuare sunt același copil inocent. Nu realizez ce mi se întâmplă"

Iulian Nunucă a câștigat Vocea României 2022

Iulian Nunucă a câștigat Vocea României 2022. Cel mai recent sezon de la Vocea României s-a încheiat în această seară cu un recital emoționant din partea celor patru finaliști. Pe scena de la Românii au talent Iulian Nunucă, Andra Botez, Teodor Debu și Winael Baldus și-au trăit visul ca o țară întreagă să le admire vocile și să traiască alături de ei emoția muzicii live. Nici nu pot să țin premiul, sunt foarte emoționat. Vă mulțumesc tuturor, îi mulțumesc profesoarei mele, îi mulțumesc lui Tudor Chirilă pentru tot ce a făcut pentru mine. Eu sunt același copil modest, nici nu realizez ce mi se întâmplă – a spus Iulian, după ce a câștigat trofeul Vocea României 2022.

Citește și: Ce vrea să facă Winael Baldus de la Vocea României cu banii, dacă va câștiga marele premiu: „Am două lucruri în minte'

Citește și: Cum a ajuns Theo Rose, de fapt, în juriu la Vocea României: „Smiley m-a sunat”

Jurații Tudor Chirilă, Irina Rimes, Denis, Smiley și Theo Rose au fost spectactorii unui show de excepție din partea concurenților cărora le-au fost mentori, pe parcursul competiției. Publicul a avut cea mai dificilă sarcină, aceea de a-l vota pe cel mai bun dintre cei patru finaliști.

Iulian Nunucă, Andra Botez, Teodor Debu și Winael Baldus au dat tot ce aveau mai bun pentru a câștiga marele premiu de 100.000 de euro, dar și trofeul competiției.

După reprezentațiile impresionante ale finaliștilor de la Vocea României, publicul a votat pentru fiecare dintre concurenți. Cel care a primit cel mai mare număr de voturi și a fost desemnat marele câștigător de la Vocea României 2022 este Iulian Nunucă.

Winael Baldus, finalist la Vocea României, în echipa lui Smiley și Theo Rose

După semifinale, votul publicului a decis care sunt cei patru finaliști, rămași în cursa pentru marele premiu de la Vocea României.

Din echipa lui Smiley și Theo Rose, a fost selectat Winael Baldus, tânărul din Caraibe cu o voce excepțională, care a avut o evoluție frumoasă de-a lungul show-ului.

 „Încă nu îmi vine să cred, a trecut totul atât de repede. Simt că îmi trăiesc visul în momentul acesta. Și susținerea antrenorilor și a celor de acasă care au votat a făcut ca toate acestea să fie posibile. Vă mulțumesc din suflet pentru încredere, pentru sinceritate și pentru susținerea de până acum.”, a declarat Winael.

Citește și: Ce vrea să facă Winael Baldus de la Vocea României cu banii, dacă va câștiga marele premiu:„Am două lucruri în minte’

Citește și: Adrian Rus, soțul Vlăduței Lupău, și-a parcat bolidul de lux pe un loc rezervat persoanelor cu dizabilități

Iulian Nunucă a câștigat Vocea României 2022

Iulian Nunucă a câștigat Vocea României 2022. Iulian Nunucă face parte din echipa lui Tudor Chirilă și a convins publicul că merită să intre în finală cu piesa Bohemian Rapshody. Tânărul moștenește pasiunea pentru muzică de la tatăl și bunicul său, care sunt lăutari.

M-am regăsit în muzica pop, clasică, dar n-aș putea să spun că sunt diferit, până la urmă sunt țigan și nu fug de asta, mă mândresc cu toată inima că sunt țigan! Sunt diferit prin faptul că am ales să fac altceva decât ceea ce ei și-au propus', a spus el la Pro TV.

Andra Botez, finalistă la Vocea României, în echipa Irinei Rimes

Andra Botez, din echipa Irinei Rimes, a impresionat în semifinale cu o piesă foarte dificilă „I will allways love you” a lui Whitney Huston. Riscul pe care și l-a asumat Andra pe scenă a meritat din plin, căci publicul a votat-o pentru a merge mai departe în finală.

„Vocea României' este o experiență care m-a învățat lucruri noi despre mine, despre limitele mele și despre cât de ușor îmi e să le depășesc. Vocea a devenit o scară spre visul meu, o scară din care mai am o treaptă. Sper să ne vedem vineri deasupra acestei scări.”, a declarat Andra pentru Libertatea.ro.

Teodor Debu, finalist la Vocea României, în echipa lui Denis

Teodor Debu s-a aflat sub îndrumarea lui Denis de la The Motans. Concurentul are 22 de ani și este student la București. Acesta a mărturisit că muzica l-a ajutat în liceu să lupte cu dependența de droguri și să-și găsească echilibrul.

„Prin liceu am început să experimentez cu alcool, droguri. Am luat tot mai des și am ajuns destul de rău, la modul că nu mai puteam să mă ridic din pat. Am trecut printr-un iad și muzica mi-a oferit un refugiu. Acum nu mai sufăr de nicio dependență', a declarat acesta.


 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter