Iuliana Tudor – Vacanţă cu familia în Grecia

Publicat pe

Iuliana Tudor s-a relaxat timp de o săptămână în Grecia, prezentatoarea TVR alegând ca destinaţie Insula Rhodos.

 

Cred ca oricare dintre insulele Greciei e frumoasa pur si simplu! In fiecare exista acelasi aer romantic, de poveste, absolut cuceritor. In Rhodos e la fel. Rasaritul si apusul …o poezie!''

 

Iulia a fost în vacanţa împreună cu familia sa, s-a bucurat de mare, de soare şi de compania celor dragi.

 

„Aici a fost ridicata una dintre cele 7 minuni ale lumii, Colosul din Rhodos. Orasul medieval, Patrimoniu UNESCO este unic. M-am lasat purtata de stradutele mici, cu taverne cochete si magazine in care gasesti de la arme vechi pana la costume de epoca, cu flori pretutindeni, cu oameni deschisi, prietenosi care se bucura ca esti acolo, ca-i descoperi, iti ofera o bere (la cizma, ceva urias:))) sau un vin specific zonei, vinuri cu traditie extrem de bune! Acolo pestele si fructele de mare se gatesc in atatea feluri incat vacanta a fost prea scurta sa le pot incerca pe toate. Absolut delicioase. Ca sa nu mai vorbesc despre dulciuri:) O calatorie ca o poveste, de fiecare data in Grecia! Deja mi-e dor…', a marturisit Iuliana Tudor.

 

Iuliana Tudor – Vacanţă cu familia în GreciaIuliana Tudor – Vacanţă cu familia în Grecia
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter