Jador a avut mai multe iubite în paralel: „Le ziceam la toate Gărgărița ca să nu le încurc”

Publicat pe

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, dar și unul dintre cei mai râvniți de doamne și domnișoare. Cântărețul a povestit câteva picanterii din viața sa de adolescent, vreme în care avea chiar și 6-7 iubite în paralel.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Jador este un adevărat Don Juan al României. Cântărețul este admirat de un număr din ce în ce mai mare de doamne și domnișoare. Jador a povestit detalii neștiute în adolescența sa.

Jador a avut mai multe iubite în paralel: „Le ziceam la toate Gărgărița ca să nu le încurc'Jador a avut mai multe iubite în paralel: „Le ziceam la toate Gărgărița ca să nu le încurc'

Artistul a mărturisit că a obișnuit să aibă și câte 6-7 iubite în paralel și că folosea același apelativ pentru toate ca să nu le încurce. Cu toate acestea, Georgiana a fost și va rămâne marea iubire a lui Jador.

Jador: „Aveam 6-7 iubite în paralel'

Se pare că Jador a fost dintotdeauna un cuceritor. Cu toții știm că este dorit de un număr mare de domnișoare de când a devenit cunoscut, însă artistul a fost un Don Juan chiar și în adolescență.

Cântărețul a povestit că în vremea liceului s-a întâmplat să aibă și câte 6-7 iubite în același timp. Jador era nevoit să folosească același apelativ pentru toate ca să nu le încurce.

Citește și: Ce spune Ella despre împăcarea cu Jador:

Citește și: Jador, dezvăluiri tulburătoare din trecutul său:

Citește și: Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai, se mută cu familia la conac.

Citește și: Actorul George Mihăiță, dosar penal după ce a provocat un accident.

Am avut 6-7 iubite în paralel. Uitam în liceu de câte una. Le ziceam la toate Gărgărița ca să nu le încurc', a povestit Jador.

Chiar dacă era dorit de atât de multe tinere, inima lui Jador era la o singură fată. Artistul a povestit și ce sacrificiu a făcut ca să se poată întâlni cu ea, deși tânăra era într-o relație la acel moment.

„Îmi aduc aminte că o dată am mers 7 kilometri pe jos să mă întâlnesc cu ea. După ce m-am întâlnit cu ea am mers 7 kilometri la întors. Și ea avea iubit, dar eu tot o iubeam. Eram mic, eram prost', a mai adăugat cântărețul.

Georgiana este marea dragoste a lui Jador

Deși ar putea să aibă orice femeie își dorește, inima lui Jador încă este la Georgiana. Cei doi au trăit o poveste de dragoste cu năbădăi. De-a lungul timpului s-au despărțit și împăcat de mai multe ori. În urmă cu puțin timp au hotărât să o ia pe drumuri separate.

Cu toate că nu mai formează un cuplu de câteva luni, Jador spune că Georgiana încă este și va fi mereu marea lui iubire. Deși este o fată simplă, tânăra va rămâne pentru totdeauna în sufletul artistului.

Femeia aia este și va fi dragostea vieții mele. Nu suntem împreună. Este cea mai importantă femeie pentru mine. Nu e vreo frumusețe, este o fată drăguță, pe placul meu, dar nu are nici silicoane, nici botox, dar așa o iubesc eu, așa cum e ea'.

Nu știu de ce, ne știm de când eram micuți. Am și lucrat împreună, am fost și colegi de facultate. Este o poveste lungă, și frumoasă, doi adolescenți care s-au iubit', spunea artistul în urmă cu ceva timp.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter