Jador de la Survivor, cu ochii în lacrimi, despre fosta iubită: "O iubesc la fel de mult ca pe mama"

Publicat pe

Jador de la Survivor a început competiția din Republica Dominicană cu ochii în lacrimi. Dorul de fosta iubită l-au determinat pe Jador să facă o serie de afirmații emoționante, iar acesta a recunoscut că motivul pentru care a acceptat provocarea Survivor a fost chiar dorința de a o uita pe femeia care l-a făcut să sufere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Jador este unul dintre concurenții Survivor România din echipa Faimoșilor și, la 25 de ani, este un artist îndrăgit dar și un bărbat foarte curtat. Însă, până acum n-a prea avut noroc în dragoste și a plecat tocmai în Dominicană pentru a uita de femeia care l-a făcut să sufere.

Jador de la Survivor, cu ochii în lacrimi, despre fosta iubită: "O iubesc la fel de mult ca pe mama"Jador de la Survivor, cu ochii în lacrimi, despre fosta iubită: "O iubesc la fel de mult ca pe mama"

„Am lăsat-o pe fosta mea. O iubesc la fel de mult ca pe mama. M-am gândit puțin la ea, mi-a curs o lacrimă… Dar vreau să uit. Își bate joc de mine pentru că sunt om bun. Nu se gândea la mine, se gândea doar la ea. Nu se gândea că am nevoie de o femeie lângă mine, că eu muncesc atât de mult, muncesc cu nopțile.

Sincer, o iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine. Nu se gandeste la mine si la fericirea mea, ci doar la ea! Vreau să o uit neapărat. Am venit aici să o uit și să devin un om mai bun. O să fie ca un post pentru mine, fix așa am gândit când am plecat de acasă', a dezvăluit Jador, în al doilea episod de la Survivor România.

Cea care l-a consolat pe Jador a fost Amna, care a trecut printr-un divorț dureros, după nouă ani de căsnicie.

Citește și:

Angela Rusu este însărcinată pentru a treia oară. Artista a dezvăluit sexul și numele bebelușului

Ioana Simion, noi dezvăluiri după scandalul cu Ilie Năstase și implicarea lui Nick Rădoi. „Mi s-a părut total nepotrivit să se amestece între mine și Ilie”

Berna de la Puterea Dragostei este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă

Jador de la Survivor plânge de 4 ani după fosta iubită

Jador și Georgiana au avut o relație de lungă durată, care s-a încheiat în 2016. Manelistul a recunoscut, în mai multe interviuri, că Georgiana a fost singura femeie pe care a iubit-o vreodată, chiar dacă a mai avut și alte iubite.

„Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea', a spus Jador.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter