Jador s-a îndrăgostit de Cosmina Adam, noua asistentă de la Acces Direct: „Cum arată fata asta... Mor!”

Publicat pe

Jador a văzut-o pe Cosmina Adam, noua asistentă tv a Mirelei Vaida, în emisiunea Acces Direct, și se pare că a pus imediat ochii pe ea. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

De curând, Jador a fost invitat la Acces Direct și a fost cu adevărat impresionat de cântăreața brunetă. 

Cei doi și-au aruncat zâmbete, iar Jador a pus o mulțime de întrebări despre ea. A existat chimie între ei și nu au negat asta. Mai mult, cei doi au recunoscut faptul că se apreciază reciproc. 

Cosmina Adam i-a spus lui Jador că este fana lui și că îi știe melodiile pe de rost. La rândul lui, artistul s-a interesat de brunetă și a întrebat mai multe lucruri despre ea. 

„Băi, dar cum arată fata asta pe Instagram? Că mor! Vorbește mult tare!', a spus Jador despre Cosmina, noua asistentă tv.

Cosmina i-a spus că și ea cântă, iar ulterior cei doi au cântat unul pentru celălalt, zâmbindu-și. 

Cine este Cosmina Adam, noua asistentă Tv la Acces Direct, după ce Emily Burghelea și-a dat demisia. Cântăreața a fost curtată de Dani Oțil

„Mai umblu așa cu câte o fată, dar nu am iubită. Sunt liber de contract. Mai umblu așa cu fete, că doar n-oi umbla cu băieți', a mărturisit Jador.

Jador a devenit celebru odată cu emisiunea Puterea Dragostei. Tânărul provine dintr-o familie numerosă din Bacău, însă înainte de a face muzică, Jador a absolvit în 2017 Facultatea de Relaţii Internaţionale.

Noul hit al manelistului, „Dau moda', a strâns peste 21 de milioane de vizualizări pe Youtube și este la acest moment numărul unu pe Youtube România.

Jador s-a îndrăgostit de Cosmina Adam, noua asistentă de la Acces Direct: „Cum arată fata asta... Mor!'Jador s-a îndrăgostit de Cosmina Adam, noua asistentă de la Acces Direct: „Cum arată fata asta... Mor!'

Cosmina a studiat la Colegiul Naţional de Artă Octav Băncilă’ Iaşi și a urmat cursurile Universității de Arte „George Enescu’ tot din Iași. Înainte de a se muta la București, a fost solist vocal la Orchestra Rapsodia Vasluiului.

Cosmina Adam este la bază violonistă, dar este și solist vocal. A câștigat în  2010 un concurs de frumusețe. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter