Jennifer Lopez și Marc Anthony, din nou împreună

Publicat pe

Jennifer Lopez și Marc Anthony sunt din nou împreună. Aceștia au rămas prieteni foarte buni chiar dacă au trecut 7 ani de la divorț. Luni, cei doi s-au întâlnit pentru a petrece ziua de naștere a gemenilor Max și Emme.

 

Într-adevăr, fostul cuplu s-a reunit pentru a celebra ziua de naștere a gemenilor lor, Max și Emme, alături de nașii celor mici, Leah Remini și soțul acesteia, Angelo Pagan.

 

Leah Remini a făcut publică o fotografie alături de Marc și Jennifer adăugând la descriere „”Ziua de naștere a lui Max & Emme  @jlo @marcanthony @therealangelopagan, #familia #memories #friendship.'

 

 

 

 

Marc și Jennifer și-au surprins fanii la sfârșitul anului trecut pe scena premiilor  Latin Grammy după ce aceștia s-au sărutat.  A doua zi, cântărețul a anunțat că va divorța de fotomodelul Shannon De Lima, la acel moment Jennifer fiind deja singură de mai bine de 3 luni.

 

Jennifer și Marc colaborează în prezent la un nou album în limba spaniolă ce va aparține lui J-Lo, și pe care  Marc îl produce.Fostul cuplu s-a căsătorit în 2004, la șase luni după ce J-Lo a terminat logodna cu Ben Affleck. Cei doi au divorțat în anul 2011.

 

Bianca Ion

Foto: Hepta, Instagram

 

 

 

 

 

Citește și:

 

 

Jennifer Lopez poate fi urmărită, din luna martie, într-un nou sezon „Shades of Blue'

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter