Jennifer Aniston, însărcinată pentru prima dată la 47 de ani?

Publicat pe

La 47 de ani, Jennifer Aniston ar fi însărcinată, potrivit presei americane. Nu este pentru prima data când se vorbeşte despre o posibilă sarcină a actriţei, dar de data aceasta pare să fie diferit.

 

Revista In Touch' , pe a cărei copertă se află Jennifer Aniston şi Justin Theroux susţine că Jennifer trăieşte acum miracolul de a fi însărcinată, acest copil salvandu-i casatoria care se afla intr-un moment critic.

 

Fotografia de copetă îi înfăţişează pe cei doi în timpul celei mai recente vacanţe în Bahamas, iar burtica lui Jennifer este destul de proeminentă. Extrem de atentă cu silueta sa şi mare amatoare de sport, Jennifer nu a avut niciodată burtică, iar abdomenul său rotunjit pare să confirme începutul unei sarcini care a fost o surpriză şi pentru ea.

 

Este însărcinată. Ea şi Justin sunt în al 9-lea cer. De ani de zile, Jennifer şi-a dorit un copil cu Justin. Vestea a venit într-un moment dureros pentru ea, exact când şi-a pierdut mama', susţin apropiaţii.

 

Foto: Hepta

 

Jennifer Aniston, însărcinată pentru prima dată la 47 de ani?Jennifer Aniston, însărcinată pentru prima dată la 47 de ani?

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter