Jennifer Lawrence se află pe primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătite actriţe

Publicat pe

Actriţa Jennifer Lawrence a reuşit ca în câtiva ani să devină una dintre cele mai cunoscute actriţe de al Hollywood, fapt ce i-a permis ca anul acesta să conducă din nou topul celor mai bine plătite actriţe din Cetatea Filmului.

 

La doar 26 de ani, actriţa câştigătoare de Oscar este dorită nu doar în unele dintre cele mai importante filme, dar şi de marile brand-uri, casa Dior prelungind în 2015 contractul pe care îl avea semnat cu ea.

 

2016 a fost un an de succes pentru Jennifer Lawrence care a câştigat 46 de milioane de dolari din contracte de publicitate şi din filmele în care a apărut, păstrându-şi astfel locul în topul Forbes în fruntea căruia s-a aflat şi în 2015.

 

Potrivit clasamentului Forbes, Jennifer Lawrence a obţinut în 2015 nu mai puţin de 52 de milioane de dolari.

 

Recunoscătoare pentru tot ceea ce i-a oferit viaţa până la aceasta vârstă, Jennifer nu a uitat să fie generoasă cu cei care au nevoie de ajutor, ea donând la începutul acestui an 2 milioane de dolari unui spital de copii din Kentucky.

 

Pe locul doi în clasamentul Forbes se află actriţa Melissa McCarthy, cu venituri de 33 de milioane de dolari, în timp ce pe poziţia a 3-a apare Scarlett Johansson cu 25 de milioane de dolari.

 

Iată topul Forbes al celor mai bine plătite 10 actrițe:

  1. Jennifer Lawrence – 46 milioane de dolari
  2. Melissa McCarthy – 33 milioane de dolari
  3. Scarlett Johansson – 25 milioane de dolari
  4. Jennifer Aniston – 21 milioane de dolari
  5. Fan Bingbing – 17 milioane de dolari
  6. Charlize Theron – 16,5 milioane de dolari
  7. Amy Adams – 13,5 milioane de dolari
  8. Julia Roberts – 12 milioane de dolari
  9. Mila Kunis – 11 milioane de dolari
  10. Deepika Padukone – 10 milioane de dolari

 

Foto: Hepta

 

Jennifer Lawrence se află pe primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătite actriţeJennifer Lawrence se află pe primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătite actriţe

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter