Sharon Stone apare într-o fotografie rară alături de cei 3 băieţi ai ei

Publicat pe

Actriţa Sharon Stone sărbătoreşte sfârşitul verii publicând o fotografie rară în care apare alături de cei 3 băieţi ai ei, Roan Joseph, Laird Vonne şi Quinn Kelly.

 

Celebra actriţă şi fiii săi au avut se pare o vară plină, în urmă cu câteva săptămâni ea publicând, de asemenea, o fotografie în care apar cei doi băieţi mai mici care se joacă cu nişte beţe, însoţită de mesajul „cele mai bune jucării sunt gratis'.

 

De data aceasta, Shaoron revine cu o fotografie de familie, în care care ea stă lungită pe canapea şi savurează acest moment.

 

Aşezat lângă ea se află Roan Joseph, de 16 ani, care este absorbit de ecranul telefonului. Sub canapea este ascuns Quinn Kelly, de 10 ani, în timp ce fratele lui, Laird Vonne, doarme pe covor.

 

„Ultimele zile de vară în familie', a scris actriţa în dreptul acestei fotografii cu cei 3 băieţi ai ei, pe care i-a adoptat şi cărora încearcă să le ofere o educaţie foarte bună. „În privinţa educaţiei sunt cea mai conservatoare persoană pe care o cunosc. Le-am stabilit reguli foarte clare. I-am înscris la o şcoală de bune maniere, pentru ca să ştie cum să stea la masă sau să danseze cu o fată'.

 

În 2001, actriţa a fost victima unui accident vascular, fiind la un pas să-şi piardă viaţa. Ea a avut o hemoragie puternică la nivelul creierului, iar şansele de supravieţuire erau foarte mici. I-au trebuit ani să se recuperze, să poată vorbi, citi sau merge.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

Sharon Stone apare într-o fotografie rară alături de cei 3 băieţi ai eiSharon Stone apare într-o fotografie rară alături de cei 3 băieţi ai ei
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter