Jessica Alba: Vacanţă în Paradis

Publicat pe

Frumoasa actriță americană, Jessica Alba, și-a petrecut vacanța de iarnă în mijlocul naturii luxuriante din Hawaii, unde a făcut plajă și s-a bălăcit în apele oceanului alături de familie și prieteni.

 

Paparazzi, care nu au scăpat-o din ochi nicio clipă, au surprins-o pe frumoasa actriță făcînd o ultimă oprire la un magazin de suveniruri, chiar înainte de a se îmbarca în avion, de unde a plecat cu brațele pline de cadouri.

 

Mergând alături de soțul ei, producătorul Cash Warren, și de cele cele două fiicele pe care le au împreună, Heaven Garner Warren, în vârstă de cinci ani, și Honor Marie Warner, de opt ani, Jessica părea ușor melancolică, de parcă i-ar fi părut rău că se desparte de frumusețea paradisului hawaiian. Îmbrăcată foarte lejer și aproape fără urmă de machiaj, a atras atenția celor din jur prin atitudinea degajată și firească, la fel ca orice alt turist. Cu toate acestea, tînăra actriță a strălucit, dînd de înțeles că mica vacanță în mijlocul naturii i-a priit de minune.

 

Starul din Sin City și-a ținut la curent fanii cu aventurile ei și ale prietenilor pe conturile personale de pe social media, unde și-a postat cele mai amuzante și plăcute momente petrecute pe plajă, ori facând tracking in inima pădurii.

 

În Ajunul Crăciunului, Jessica a dat dovadă că este un spirit caritabil, susținând, prin donații, familiile mai puțin favorizate, prin intermediul programului caritabil Baby2Baby. Binecunoscută ca fiind o mare iubitoare a naturii și o personalitate implicată în diferite cauze, Jessica a inițiat în 2012 o organizație ecologistă numită Honest Company.

 

Alexandra Zarnescu, Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter