Jojo și-a făcut testul COVID-19, după ce mai mulți concurenți de la Te cunosc de undeva au luat virusul: „O să depășim împreună perioada asta”

Publicat pe

Cătălina Grama, Jojo, s-a testat pentru a afla dacă a luat virusul COVID-19, asta după vestea șocantă conform căreia mai mulți concurenți de la Te cunosc de undeva, emisiune la care participă și ea, au fost infectați.

Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu sunt câțiva dintre cei care au luat virusul și se află internați în acest moment la Matei Balș.

Cu toate că Andrei Ștefănescu este asimptomatic, el va trebuie să rămână în spital pentru supraveghere.

Astăzi, Jojo și-a anunțat fanii că și-a făcut testul COVID-19, care a ieșit negativ, din fericire.

„Zilele acestea am trait emotii mari. Am avut insa un noroc imens, atat pentru copii cat si pentru noi, ca testul meu Covid a iesit negativ. Cu rabdare si credinta insa, o sa depasim impreuna si perioada aceasta. Le doresc multa sanatate tuturor colegilor si prietenilor mei. La @tecunoscdeundeva.oficial s-a creat o echipa foarte faina si in sezonul asta si suntem uniti. Cu siguranta totul va fi bine. 🙏🏻🗾', a scris ea pe Facebook.

Jojo și-a făcut testul COVID-19, după ce mai mulți concurenți de la Te cunosc de undeva au luat virusul: „O să depășim împreună perioada asta'Jojo și-a făcut testul COVID-19, după ce mai mulți concurenți de la Te cunosc de undeva au luat virusul: „O să depășim împreună perioada asta'

A trecut prin clipe cumplite, pentru că acasă are toată familia cu care a intrat în contact, iar vestea că unii dintre colegii ei ar fi infectați, a făcut-o pe Jojo să nu mai poată dormi liniștită.

Chiar ea a mărturisit că în ultimele două nopți a dormit doar 8 ore adunate.

Are doi copii și o relație frumoasă cu actorul Paul Ipate

Artista a fost căsătorită și are un băiat cu fostul soț. În prezent, aceasta are o relație cu Paul Ipate, căruia i-a dăruit o fetiță. Ce spune Jojo despre cei doi copii pe care-i are.


Artista s-a separat de tatăl băiețelului său pe când acesta avea un an. Băiatul se înțelege bine și cu actualul partener al mamei sale, despre care s-a spus că Jojo s-a măritat în secret, chiar dacă cei doi nu au confirmat și nici nu au infirmat acest lucru.

De asemenea, el petrece mult timp și cu tatăl său, de care artista a divorțat în anul 2012, iar motivele nu au fost făcute publice niciodată.

'Decizia de a nu face publice informaţiile privind divorţul am luat-o împreună, pentru a ne proteja viaţa privată şi copilul. Respectul şi prietenia mea pentru fostul soț mă obligă să fac această menţiune, pentru a pune capăt tuturor speculaţiilor referitoare la acest subiect. Nu voi mai face nici o altă declaraţie despre acest subiect, pentru că vreau să-mi protejez atât copilul, cât şi pe tatăl lui',a fost singura declarație a artistei pe tema divorțului.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter