Bianca Drăgușanu, din nou pe mâna medicilor esteticieni. Cum arată vedeta după ce și-a făcut implant de sprâncene

Publicat pe

Bianca Drăgușanu s-a lăsat din nou pe mâna medicilor esteticieni, de această dată pentru o intervenție mai puțin obișnuită: blondina și-a făcut implant de sprâncene! Iată cum arată acum vedeta!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Printre atâtea controverse și scandaluri în relația cu Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a simțit nevoia de noi schimbări, astfel că a ajuns din nou în cabinetul medicului estetician. Se știe că vedetei îi place să se îngrijească mereu, pentru a avea de fiecare dată apariții spectaculoase. Nu s-a dezis nici în ultima perioadă de acest „crez”.

În urmă cu câteva săptâmâni vedeta dezvăluia noua intervenție pe care era pe cale să și-o facă: „Ce credeți? Îmi fac implant de sprâncene astăzi. Sunt ceva ieșit din comun. Îmi fac implant de sprâncene, iar doctorul mi-a spus: ‘pregătește-te, Bianca, o să-ți rad o mică porțiune din părul tău, dar îți va crește urgent și vei avea cele mai șmechere sprâncene ever’ și sunt tare curioasă ce înseamnă această procedură, dar cum aflu detalii despre ea vă țin la curent. Așa arată sprâncele mele acum… le cam desenez în fiecare zi, nu prea sunt mulțumită’, a precizat Bianca Drăgușanu.

Citește și: Mihai Mitoșeru, „prins' între iubită și fosta soție!Ce a plănuit Noemi pentru a-l recuceri pe actor

Blondina nu s-a ascuns niciodată și a vorbit deschis despre intervențiile estetice la care a fost supusă. Este o femeie asumată și a dezvăluit chiar ea că are blefaroplastie, botox, implant mamar, implant fesier și că apelează frecvent la acid hialuronic în buze.

Citește și: Magda Pălimariu vorbește în premieră despre divorț. Este pregătită pentru o nouă relație:„Nu trebuie să rămânem acaparați de dezamăgirile din trecut'

Totuși, pe parcursul timpului, vedeta a întâmpinat și greutăți din cauza implanturilor mamare, la 17 ani de la intervenție. Totul a început în urmă cu un an când Bianca a început să-și facă griji ca un sân era mai mare decât celălalt. Nimic anormal, conform medicului, numai că în cazul ei era vorba despre o cantitate destul de mare de lichid acumulat. A fost nevoie de înlăturare la acel moment.

Bianca Drăgușanu, din nou pe mâna medicilor esteticieni. Cum arată vedeta după ce și-a făcut implant de sprânceneBianca Drăgușanu, din nou pe mâna medicilor esteticieni. Cum arată vedeta după ce și-a făcut implant de sprâncene

Sursa foto: Instagram

Citește și: Lui Gabi Bădălău i-a fost spartă casa, în plin proces de partaj cu Claudia Pătrășcanu. Primele declarații:„Ușile au fost forțate!'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter