Jude Law și fiul său cel mare joacă împreună într-un film! Rafferty e leit tatăl lui, în tinerețe

Publicat pe

Jude Law are un fiu care îi calcă pe urme. Rafferty, care, de altfel, îi seamănă teribil, urmează să joace alături de el într-un film. Tânărul de 24 de ani promite să devină la fel de celebru ca tatăl său.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Jude Law și fiul său Rafferty vor juca împreună în primul lor film, atât pentru actor, cât și pentru tânărul aspirant fiind o premieră. Rafferty a jucat deja în trei filme, iar cel mai recent, în care e protagonist alături de tatăl său, urmează să fie lansat luna viitoare.

Jude Law are un fiu care îi calcă pe urme

Dacă Jude Law este un sex simbol la Hollywood, având milioane de admiratoare, fiul său demonstrează cu prisosință că așchia nu sare departe de trunchi. Înalt, cu ochi albaștri, practic copia la indigo a tatălui său în tinerețe, Rafferty a debutat mai întâi ca model, aspectul său fizic fiind rapid remarcat. Totuși, fiul lui Jude Law a considerat că are mai multe de demonstrat, așadar a început să cocheteze cu actoria, și totul s-a transformat în pasiune.

Citește și: Florin Ristei a schimbat rolurile la X Factor: „Sunt foarte mândru de poziția pe care o ocup acum”. Cum se înțelege cu ceilalți jurați / EXCLUSIV

Jude Law și fiul său cel mare joacă împreună într-un film! Rafferty e leit tatăl lui, în tinerețeJude Law și fiul său cel mare joacă împreună într-un film! Rafferty e leit tatăl lui, în tinerețe

Rafferty a jucat în Recuperatorii',  Running Man' și Twist', dar se pare că va da lovitura cu cel mai recent film al său, The Hat' , în care tânărul de doar 24 de ani este cap de afiș alături de tatăl său.

Citește și: Petre Roman și Silvia Chifiriuc, apariție rară alături de fiul lor. Ce mult a crescut Petrus și cât de bine seamănă cu tatăl lui

Toate încasările, donate în scop umanitar

Jude Law și fiul său mai bifează o premieră – The Hat' a fost filmat cu un iPhone, producția fiind regizată de către Darren Strowger, fostul iubit al lui Sadie Frost, mama lui Rafferty și fostă nevastă a lui Jude Law. Mai mult, toate încasările vor fi donate la două organizații care luptă pentru ajutorarea tinerilor bolnavi de cancer, scrie Daily Mail. Nu în ultimul rând, Jude Law și fiul său și-au donat salariile pentru această cauză.

Foto: Hepta, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter