Julia Roberts la 47 de ani. Iată cât de bine arată “frumuşica”!

Publicat pe
Julia Roberts la 47 de ani. Iată cât de bine arată frumuşica'!Julia Roberts la 47 de ani. Iată cât de bine arată frumuşica'!

La 47 de ani, Julia Roberts este una dintre actriţele adorate de la Hollywood. Ani de zile nimeni nu i-a rezistat farmecului celei supranumite Pretty Woman' datorită rolului din filmul cu acelaşi nume în care a jucat alături de Richard Gere.

 

Timp de 25 de ani, surâsul său celebru a atras toate privirile şi aparatele de fotografiat de la cele mai importante gale, iar Julia continuă să fascineze datorită felului în care îmbină cariera cu viaţa personală.

 

Actriţa a câştigat premiul Oscar în 2001 cu filmul Erin Brockovich', este mama a trei copii şi se află într-o formă fizică de invidiat, ceea ce îi permite să poarte rochii scurte cu aceeaşi nonşalanţă ca o adolescentă.

 

Într-o perioadă în care Renee Zellweger a stârnit numeroase discuţii din cauza felului în care arată la 45 de ani, Julia este una dintre actriţele care au refuzat bisturiul şi injecţiile. Singura ei arma cu care luptă împotriva timpului este yoga, care o ajută să elimine toate lucrurile negative din viaţa ei.

 

Foto: Hepta

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter