Vedete care au adoptat copii

Publicat pe
Vedete care au adoptat copiiVedete care au adoptat copii

Fenomenul adopţiei este extrem de răspândit printre vedetele de la Hollywood care din diverse motve s-au hotărât să ofere o şansă unor copii fără cămin. Fie că nu au putut să aibă propriii lor moştenitori, fie că aveau deja copii, dar le rămăsese gândul la un copil care avea nevoie de dragoste şi de ajutor, celebrităţile au făcut un gest nobil şi au demarat procedurile de adopţie.

 

Angelina şi Brad Pitt au 6 copii dintre care 3 sunt adoptaţi şi 3 biologici. Maddox i-a cucerit inima Angelinei pe când a actriţa filma în Cambodgia pentru Lara Croft: Tomb Rider' iar alături de el au mai venit în celebra familie de actori Pax din Vietnam şi Zahara din Etiopia. Cei doi actori nu fac nicio diferenţă între copii, crescându-i pe toţi şase cu aceeaşi grijă şi dragoste. Iar cei mici sunt extrem de uniţi.

 

Ewan McGregor şi soţia lui, Eve, aveau deja două fetiţe când s-au hotărât să adopte un copil. În 2006, familia actorului se mărea cu un băieţel originar din Mongolia.

 

Charlize Theron este topită după băieţelul ei adoptat, Jackson, care s-a împrietenit extrem de tare şi cu actualul iubit al actriţei, actorul Sean Penn. Cuplul poate fi văzut adesea alături de puştiul de culoare, fie luându-l de la grădiniţă, fie relaxându-se alături de el pe o plajă. Tată a doi copii mari, Sean se descurcă de minune cu Jackson, iar acesta ar putea fi un criteriu esenţial în decizia lui Charlize de a-şi oficializa relaţia cu actorul.

 

Calista Flockhart este mama lui Liam, un băieţel născut în 2001 pe care îl creşte alături de celebrul ei soţ, actorul Harrrison Ford.

 

Sandra Bullock îl creştea pe Louis, un bebeluş de culoare din New Orleans încă din luna ianuarie 2010 şi dorea să anunţe oficial că a devenit mamă după Gala Oscar. Lucrurile au luat o altă direcţie şi actriţa avea să depună actele de divorţ din cauza infidelităţii soţului ei, Jessie James, imediat după Premiile Oscar unde triumfase. A continuat procedura de adopţie a lui Louis în calitate de părinte singur, iar astăzi nimic nu le umbreşte fericirea celor doi.

 

Doi copii au primit şansa la o nouă viaţă din partea actriţei Diane Keaton. Prima care a intrat în familia actriţei a fost Dexter, o fetită născută în 1995. Ea a mai primit un frăţior, Duke, născut în anul 2000.

 

Emma Thompson se căsătorea în 2003 cu Greg Wise după ce pusese punct unui mariaj de 14 ani. Ce doi au au împreună o fetiţă şi la un moment dat s-au hotărât să adopte un băiat de 16 ani, Tindy, originar din Rowanda. Actriţa britanică l-a salvat astfel de la posibila înrolare forţată în grupările copiilor-soldaţi.

 

Michelle Pfeiffer a adoptat o fetiţă de culoare, Claudia Rose, şi la scurt timp a rămas însărcinată aducând pe lume un băieţel, pe care l-a numit John Henry.

 

Pe vremea când erau căsătoriţi, Tom Cruise şi Nicole Kidman nu au putut să aibă propriii copii, aşa că au adoptat doi: Isabella, născută în 1992 şi Connor, născut în 1995. Se pare că actriţa nu a reuşit să stabilească o relaţie foarte bună cu cei doi, care s-au apropiat mai mult de Katie Holmes, cea de-a doua soţie a lui Tom, însă, nici acest mariaj nu a rezistat, iar copiii au rămas doar cu actorul. Astăzi, Isabella este membră a cultului scientologic care se bucură de susţinerea necondiţionată a tatălui ei.

 

Actorul australian Hugh Jackman este un familist convins şi îşi petrece timpul liber alături de cei doi copii adoptaţi, Ava şi Oscar. Crescut fără mamă de la vârsta de 8 ani, Hugh a avut în tatăl lui un adevărat model. Alături de actrița Debora-Lee Furness, cu 13 ani mai în vârstă decât el, actorul şi-a întemeiat o familie frumoasă.

 

Foto: Northfoto

 

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter