Julio Iglesias Jr și Charisse Verhaert divorțează. Ce avere au de împărțit

Publicat pe

Se anunță încă un divorț, în plină pandemie. Julio Iglesias Jr. și soția lui, Charisse Verhaert, au decis să pună capăt unui mariaj de 9 ani. Cei doi au avut una dintre cele mai longevive relații din showbiz: 17 ani a durat povestea lor de iubire.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cei doi s-au cunoscut în anul 2004. S-au îndrăgostit, au format un cuplu, iar în anul 2012 s-au căsătorit. Ceremonia a fost una discretă și restrânsă. A avut loc în Aldea del Fresno, aproape de Madrid. Multă lume a fost luată prin surprindere de decizia celor doi, cu atât mai mult cu cât păreau să fie foarte îndrăgostiți, în imaginile postate online.

Charisse, celebrul fotomodel, a semnat actele de divorț, iar artistul a confirmat oficial că s-a separat de soție. Da, este adevărat că ne-am despărțit', a declarat public fiul lui Julio Iglesias, conform Kfetele. Artistul nu a dorit să ofere și o explicație pentru decizia lor.

Julio Iglesias Jr și Charisse Verhaert divorțează. Ce avere au de împărțitJulio Iglesias Jr și Charisse Verhaert divorțează. Ce avere au de împărțit

Julio Iglesias Jr. și Charisse Verhaert divorțează

Conform unor apropiați ai cuplului, se pare că mariajul lor nu a mai putut fi salvat. Au încercat tot ce a fost posibil, dar artistul și soția lui au realizat că divorțul este unica soluție în cazul lor. Fotomodelul a depus actele de divorț în vara anului 2020. Cei doi și-au dorit întotdeauna să aibă copii, dar nu au reușit.

Julio Iglesias Jr și Charisse Verhaert au împreună un cățel, pentru care vor împărți custodia. Cu siguranță că problema în acest moment o reprezintă împărțirea bunurilor. Frumoasa Charisse își dorește ca partajul acestora să fie unul corect. Mai mult decât atât, a cerut să primească o pensie lunară compensatorie, plus vila fabuloasă din Miami, în care au locuit împreună.

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, primele declarații despre divorț. Ce se întâmplă cu fiica lor, Isa

Citește și: Adelina Pestrițu și Julio Iglesias Jr., împreună la Miami

Citește și: Smiley vorbește pentru prima oară despre căsătoria cu Gina Pistol: „Nu exclud!'

Cu ce se ocupă Charisse Verhaert

Când s-au cunoscut într-un restaurant și s-au îndrăgostit la prima vedere, cei doi nu se gândeau că povestea lor de dragoste va ajunge la final. „Charisse s-a născut pentru a fi soţia mea. Are tot ce poţi visa!', declarase Julio pentru revista Hola. Și mesajele de pe contul de Instagram al artistului erau unele pline de dragoste pentru frumoasa blondină.

Cu toate că nu își arată vârsta, fiul lui Julio Iglesiai împlinește 48 de ani chiar în curând, pe 25 februarie. Nu a renunțat vreodată la cariera în muzică, însă se ocupă și de producție TV. Charisse este în vârstă de 38 de ani, fiind un faimos fotomodel. Este originară din Belgia, țară în care era reprezentată chiar de către o agenție aparținând părinților unui bun prieten.

Cum s-a întâlnit Adelina Pestrițu cu Julio Iglesias Jr.

În urmă cu câțiva ani, chiar după ziua ei de naștere, Adelina l-a cunoscut personal pe faimosul artist. Ea a petrecut o vacanță de vis alături de niște prieteni. Când a ajuns la un club sportiv exclusivist, numit Indian Creek Country Club, s-a întâlnit chiar cu Julio Iglesias Jr.

Pentru că nu a putut să rateze o asemenea ocazie, bruneta s-a pozat alături de acesta, apoi a făcut publică imaginea. Pe lângă fotografia memorabilă, Adelina Pestrițu a postat și mesajul: „Nice to meet you!’ (Încântată să te cunosc!).

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter