Justin Bieber s-a botezat la 26 de ani: „A fost unul dintre cele mai speciale momente din viața mea”

Publicat pe

Justin Bieber a decis să se boteze, la 26 ani, alături de soția lui, Hailey Bieber. Imaginile cu cei doi au fost extrem de apreciate și comentate pe internet. Fotografiile postate de cântăreț pe contul lui de Instagram îi au în plan pe cei doi, în timp ce sunt scufindați în apă conform ritualului.

A fost un moment special, mai ales că puțini știu că religia a ocupat și ocupă un loc extrem de important în viețile celor doi îndrăgostiți.

„A fost unul dintre cele mai speciale momente din viața mea, să ne mărturisim iubirea și încrederea în Iisus în mod public, cu prietenii și familia noastră', a scris Justin Bieber în dreptul imaginilor postate în mediul online alături de Hailey.

Hailey și Justin s-au întâlnit pentru prima dată pe vremea când erau copii. Câțiva ani mai târziu, s-au revăzut la biserica Hillsong din New York. S-au logodit în în Bahamas, iar după doar două luni s-au și căsătorit în secret.

Acum, deja se gândesc să facă și un copil, dar nu se grăbesc. Lasă lucrurile să vină de la sine și sunt de părere că se va întâmpla la momentul potrivit.

Hailey este de părere că sunt legați, de fapt, de biserică. Se pare că Hailey s-ar fi îndrăgostit de Justin în timpul unei conferințe religioase din Miami, în 2018.

Justin Bieber s-a botezat la 26 de ani: „A fost unul dintre cele mai speciale momente din viața mea'Justin Bieber s-a botezat la 26 de ani: „A fost unul dintre cele mai speciale momente din viața mea'

„Numitorul comun este întotdeauna, vă asigur, biserica', a spus ea. „La acel moment, terminasem cu dramele.', a mărtursit Hailey Bieber.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter