Justin Timberlake, mesaj emoționant pentru Jessica Biel

Publicat pe

Justin Timberlake a făcut public un mesaj emoționant adresat soției lui Jessica Biel, cu ocazia zilei sale de naștere. Actrița a împlinit ieri vârta de 35 de ani. 

 

 

Deși au trecut 10 ani de când o iubește pe Jessica Biel, Justin Timberlake nu încetează să îi facă declarații de dragoste și să îi arate actriței cât de mult o iubește. Pentru că ieri actrița a împlinit 35 de ani, Justin a postat pe Instagram o fotografie alături de soția sa.

 

 

„Mă faci să râd. Mă faci să zâmbesc. Mă faci să iubesc. Mă faci  să vreau să fiu mai bun. Vorbind de asta, nu aș putea fi  mai bun decât tine … Acum, eu știu sigur că e mai bine să fii norocos decât să fii bine. Întreabă-mă cine cel mai norocos tip din lume și vă voi spune că vă uitați la el. La mulți ani, inima mea. –J', a scris Justin Timberlake în descrierea fotografiei.

 

 

 


 

 

Chiar dacă sunt împreună din anul 2007, cei doi au luat decizia de a se căsători abia în 2012. De un an, Justin și Jessica au devenit părinții unui băiețel pe nume Silas.

 

 

 

Bianca Ion

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter