Prințul Harry și Meghan Markle împreună la o nuntă

Publicat pe

Se pare că relația dintre Prințul Harry și actrița Meghan Markle devine din ce în ce mai serioasă. Cei doi se află în Caraibe unde au paricipat la nunta unui prieten apropiat de-al prințului.

 

 

 

Prințul Harry și Meghan Markle împreună la o nuntăPrințul Harry și Meghan Markle împreună la o nuntă

 

Prințul Harry și actrița Meghan Markle au participat împreună la nunta unui prieten apropiat de-al prințului. Se pare că cei doi devin din ce în ce mai apropiați și potrivit presei internaționale, prințul are de gând să rămână acolo timp de o săptămână.

 

Cei doi au venit cu zboruri separate, probabil pentru a nu da de bănuit presei, însă chiar și așa aceștia au fost văzuți împreună la nuntă.

 

După ce a petrecut o vacanță romantică cu Harry în Norvegia, actrița a petrecut o mare parte a lunii ianuarie și februarie, în Londra, cu Harry – va locuința sa Nottingham Cottage în Kensington Palace – dar ea a revenit la Toronto pentru a pregăti pentru filmarea următorului sezon al serialului Suits ce va începe la mijlocul lunii Februarie.

 

„Se simt bine împreună – ca și cum se cunosc de o lungă perioadă de timp.' a declarat o sursă pentru publicația People.

 

 

Bianca Ion

Foto: Hepta

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter