Kamara a câștigat 50.000 de euro pentru fiul său, după ce s-a luptat cu Iulian Pîtea: „Am primit tratamentul pe 5 ani, pentru Leon”

Publicat pe

Kamara a câștigat 50.000 de euro pentru fiul său, după ce s-a luptat cu Iulian Pîtea. Kamara este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Acesta, deși are o viață de vis, a avut parte de o mare tragedie în familie. Fiul său este foarte bolnav și necesită multe intervenții chirurgicale. Recent, cântărețul s-a luptat în cușca MMA, în Gala RXF, împotriva lui Iulian Pîtea și a câștigat 50.000 de euro!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Kamara este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. De-a lungul carierei sale, a investit toți banii câștigați în sănătatea fiului său. Leon are 8 ani și suferă de o boală cruntă, care necesită multe intervenții chirurgicale și un tratament riguros. Recent, artistul a luptat în cușca MMA împotriva lui Iulia Pîtea și a reușit să câștige frumoasa sumă de 50.000 de euro, pe care o va folosi pentru a trata problemele medicale ale băiețelului său.

Kamara a câștigat 50.000 de euro pentru fiul său, după ce s-a luptat cu Iulian Pîtea: „Am primit tratamentul pe 5 ani, pentru Leon'Kamara a câștigat 50.000 de euro pentru fiul său, după ce s-a luptat cu Iulian Pîtea: „Am primit tratamentul pe 5 ani, pentru Leon'

Acesta a vorbit deschis despre întreaga luptă pe care a purtat-o în cușcă. Iată declarațiile făcute de artistul român!

Citește și: Kamara crede că fiul său, Leon, este victima unei erori medicale

Citește și: Kamara și fosta soție, împreună de ziua fiului lor

Citește și: Mioara Roman a împlinit 82 de ani. Ce surpriză i-a făcut Oana Roman:’S-a bucurat, a suflat în lumânări’

Citește și: Puya, primele declarații după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise: „Adevărul…’

Kamara a câștigat 50.000 de euro pentru fiul său, după ce s-a luptat cu Iulian Pîtea

Kamara a câștigat 50.000 de euro pentru fiul său, după ce s-a luptat cu Iulian Pîtea. Kamara și fostul concurent de la Exatlon, Iulian Pîtea, s-au luptat în cușca MMA în cadrul Galei RXF, care a avut loc pe 10 mai. Iulian Pîtea a făcut un gest impresionant pentru fiul adversarului său și a decis să-i doneze micuțului câștigul său.

„Nu am luat niciun pumn, am reușit să eschivez la toate loviturile. Am fost atins, o dată, la cap. Dar aș fi luat și o sută de pumni, și un milion, nu ar mai fi contat câți erau, i-aș fi luat cu plăcere de la Iulian Pîtea pentru Leon', a spus Kamara pentru Fanatik.

Fericirea a fost și mai mare pentru artist când a auzit că sponsorii îi vor oferi 10.000 euro anual pentru tratamentul fiului său.

„Am primit tratamentul pe cinci ani din partea sponsorilor. Mi-au zis că plătesc câte 10.000 de euro, timp de cinci ani, pentru tratamentul lui Leon', a mai spus el pentru sursa citată.

„Au fost ani foarte grei'

Kamara nu a calculat niciodată câți bani a necesitat, până în acest moment, tratamentul lui Leon. Artistul consideră că acest aspect nu este unul relevant, având în vedere că în joc este sănătatea fiului său.

„Au fost ani foarte grei. Am mai avut câteva resurse, economii, dar de-a lungul pandemiei economiile s-au epuizat toate. (…) Nu am făcut niciodată un calcul cu privire la cât costă întreținerea lui Leon. Nu contează cât costă, nu m-am gândit, dar pot să spun că nu este deloc puțin', a declarat el.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter