Kamara și fosta soție, împreună de ziua fiului lor: "Într-o zi vei sta în picioare, Leon!"

Publicat pe

De ziua fiului lor, Kamara și fosta soție au îngropat securea războiului și s-au întâlnit pentru a-l serba pe Leon, care a împlinit șapte ani. Kamara a postat o serie de fotografii emoționante, în care apare alături de Oana și fiul lor, împreună cu un mesaj pentru micuțul Leon.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Kamara nu a încetat nici o clipă să spere în șansele de vindecare ale fiului său și continuă tratamentele pentru Leon, convins că într-o zi va reuși să meargă pe picioarele lui. Drept cadou pentru ziua băiețelului, Kamara și Oana l-au dus pe Leon într-un parc de distracții pentru copii.

Kamara și fosta soție, împreună de ziua fiului lor: "Într-o zi vei sta în picioare, Leon!"Kamara și fosta soție, împreună de ziua fiului lor: "Într-o zi vei sta în picioare, Leon!"

Kamara a ținut să marcheze momentul și printr-un mesaj emoționant, spunându-i copilului său că de când a venit în lumea lui, nimic nu a mai fost la fel, descriindu-l pe micuț ca fiind o minune.

„La mulți ani cu sănătate și fericire, Leon. Acum 7 ani ne-am întâlnit pentru prima oară și de atunci nimic nu a mai fost la fel. Ești o minune. Aduci dragoste și fericire în sufletele tuturor. Să ai parte de o viață minunată, Sufletul Frumos.

Ești iubit, dar mai ales, dăruiești iubire. Împreună luptăm și vom lupta și într-o bună zi în picioare vei sta, cu Voia Bunului Dumnezeu ❤❤❤', i-a transmis Kamara fiului său, Leon, pe Instagram.

Citește și: Alex Bodi susține că Bianca Drăgușanu îl amenința că se omoară: „Mi-a cerut bani ca să-și ridice ordinul de restricție'

Citește și: Iulia Sălăgean o acuză pe Bianca Drăgușanu că i-a stricat căsnicia cu Alex Bodi: ‘A încercat să mă convingă să îl denunț’

Citește și: Ana Porgras, adevărul despre relația cu tatăl său, după divorțul părinților:„Am rămas cu sechele’/ EXCLUSIV

Leon mai are nevoie de alte șase operații grele

Micuțul Leon are tetrapareză spastică, o formă de paralizie cerebrală, iar el nu se poate mișca și nu poate să se bucure de o copilărie frumoasă ca a celorlalți. De-a lungul timpului a fost supus mai multor intervenții costisitoare din toate punctele de vedere, însă Leon trebuie să mai facă alte șase operații.

Cu Leon trebuie să plecăm din nou la Barcelona pentru o intervenţie de alungire de muşchi – Miotenofasciotomie.Trebuia să vină doctorul Igor Nazarov la Timişoara, dar din cauza carantinei nu a mai putut veni pentru consult. În principiu, dacă nu vor exista restricţii şi putem pleca, în mai suntem la Barcelona', a spus Kamara pentru Click!.

Din păcate, situația financiară nu e deloc una roz. Operațiile celui mic costă zeci de mii de euro, iar sumele încep încet-încet să dispară de când pandemia a cuprins toată lumea.

„Toate aceste momente au stricat puţin cursul tratamentelor pentru că nu am mai putut ajunge în toate locurile unde trebuia Leon să meargă şi bineînţeles că lipsa evenimentelor, a concertelor îngreunează toată situaţia prin care trecem. Însă, să sperăm că uşor-uşor lucrurile se vor aşeză.', a mai spus Kamara.

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă