Bianca Drăgușanu, după ce a fost urmărită de Alex Bodi: „N-am nimic să-mi reproșez”

Publicat pe

Bianca Drăgușanu a făcut primele declarații după ce Alex Bodi a mers după ea la salonul de înfrumusețare, unde a rugat-o să nu se căsătorească cu Gabi Bădălău. Aceasta a spus că, în ciuda a ceea ce i se întâmplă, ea este foarte fericită și are o viață frumoasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost protagoniștii unui nou scandal care a avut loc în mijlocul Bucureștiului. Acesta s-a dus după ea la salonul de înfrumusețare, unde a rugat-o să nu se căsătorească cu Gabi Bădălău, potrivit Cancan. Bianca Drăgușanu a plecat plângând și s-a baricadat în mașină, în timp ce Alex Bodi încerca cu disperare să o facă să-i deschidă ușa și alerga după mașină.

Bianca Drăgușanu, după ce a fost urmărită de Alex Bodi: „N-am nimic să-mi reproșez'Bianca Drăgușanu, după ce a fost urmărită de Alex Bodi: „N-am nimic să-mi reproșez'

Acum, Bianca Drăgușanu vine cu prima reacție după întregul eveniment. Aceasta a făcut o serie de Insta Story-uri în care le spune urmăritorilor ei cum se simte. Bianca Drăgușanu le-a transmis internauților faptul că se simte excelent, în ciuda tuturor lucrurilor care i se întâmplă.

Citește și: Alex Bodi și Gabi Bădălău, război pentru Bianca Drăgușanu.Ce schimb de replici au avut

Citește și: Alex Bodi a urmărit-o pe Bianca Drăgușanu la salon!Ea s-a baricadat în mașină și…

Citește și: Brigitte, atacată de mai mulți bărbați înarmați, la propriul restaurant! Florin Pastramă:„Vedeți dacă nu…'

Citește și: Simona Florescu, mesaj dureros după moartea lui Ion Dichiseanu:„Steaua mea e tristă, nu mai strălucește'

Bianca Drăgușanu: „N-am nimic să-mi reproșez'

Bianca Drăgușanu le-a mai transmis urmăritorilor ei că are o viață foarte frumoasă. De asemenea, aceasta a spus că este împăcată cu ea însăși și că nu are ce să își reproșeze.

„În pofida tuturor lucrurilor care mi se întâmplă eu sunt foarte fericită astăzi pentru că îmi stă părul bine. Voi cum sunteți? Geană pe Bianca Drăgușanu? Să știți că eu am o viață foarte frumoasă, sunt foarte activă și îi mulțumesc lui Dumnzeu că sunt cerebrală, că am un copil sănătos și că sunt fericită. Geană pe Bianca, amențitelor.

Efectiv cred că starea mea de bine se datorează faptului că am dormit foarte bine aseară și sunt așa împăcată cu mine și dacă stau bine să mă gândesc eu n-am nimic să-mi reproșez mie, ceea ce cred eu că e foarte bine', a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Bianca Drăgușanu a primit flori de la Alex Bodi

Pe lângă evenimentul de la salonul de înfrumusețare, între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a mai avut loc și un alt episod. Săptămâna trecută, cei doi au fost la același restaurant. Afaceristul i-a dat un buchet de flori, iar Gabi Bădălău și-ar fi ieșit din minți. Vedeta povestește despre ce s-a întâmplat în seara respectivă, dar și care sunt intențiile fostului ei soț.

Nu ne-am împăcat! Se scriu multe și se spun multe, dar se întâmplă mai puține decât se scriu și se spun. Nu m-am împăcat cu Alex și nu vreau să mai comentez despre viața mea personală. Faptul că Alex mi-a dat niște flori și am interacționat nu înseamnă că ne-am împăcat. Probabil și-ar dori! Adică evident că gesturile îi trădează intențiile… Sunt bine acum, statutul relației mele rămâne necunoscut!, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Ciao.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter