Brigitte, atacată de mai mulți bărbați înarmați, la propriul restaurant! Florin Pastramă: "Vedeți dacă nu..."

Publicat pe

Momente de groază pentru Brigitte Pastramă, după ce s-a trezit cu mai multe persoane înarmate la restaurantul său. Vedeta se afla la local doar cu angajații săi, iar în timpul acela avea loc și o petrecere. Cum a reacționat Florin Pastramă când a aflat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Clipe de groază pentru Brigitte Pastramă, după ce mai mulți bărbați înarmați cu săbii au venit pestea ea la restaurantul pe care îl deține în București. Fosta soție a lui Ilie Năstase se afla acolo cu angajații, iar în timpul acela ar fi avut loc și o petrecere.

Brigitte, atacată de mai mulți bărbați înarmați, la propriul restaurant! Florin Pastramă: "Vedeți dacă nu..."Brigitte, atacată de mai mulți bărbați înarmați, la propriul restaurant! Florin Pastramă: "Vedeți dacă nu..."

Totul s-a petrecut sâmbătă seară, iar Brigitte Pastramă a sunat imediat la Poliție, fiind foarte speriată de ceea ce se întâmpla acolo. Se pare că persoanele respective au venit înarmate cu trei macete și i-au amenințat pe clienții localului să nu plătească ceea ce au consumat, potrivit Spynews.ro.

În acel timp, la restaurant avea loc o petrecere dată de unul dintre prietenii lui Florin Pastramă. Soțul vedetei nu se afla acolo atunci când s-a întâmplat întreg scandalul.

Citește și: Designerul Philipp Plein a dat-o în judecată pe Brigitte Pastramă! Ce acuzații i-a adus

Citește și: Florin Pastramă s-a întors acasă după scandalul cu Brigitte. Cum a fost primit

Citește și: Brigitte Pastramă, scandal cu părinții, la școală: „Nu înțeleg! De ce ar fi o problemă?”

Citește și: Florin Pastramă a sărăcit-o pe Brigitte cu 72.000 de euro: „Proastă am fost că am pus pe cont comun!”

Reacția lui Florin Pastramă, după ce Brigitte a fost atacată

Se pare că managerul restaurantului l-ar fi sunat pe afacerist și i-ar fi povestit de cele întâmplate. Reacția lui Florin Pastramă a fost una total neașteptată atunci când a auzit că mai multe persoane înarmate au venit să facă scanal în resturantul soției sale, Brigitte.

„Vedeți dacă nu sunt eu acolo?! O să pățiți din ce în ce mai des asta.', ar fi spus Florin Pastramă.

Brigitte și Florin Pastramă abia ce se împăcaseră, după ce problemele prin care au trecut recent. Banca i-a oprit vedetei suma de 70.000 de euro din cauza datoriilor pe care le avea soțul ei. La momentul respectiv, Florin Pastramă a decis să plece din casa lui Brigitte și să încerce să rezolve situația.

Ce spune Poliția despre scandal

Se pare că întreg scandalul ar fi pornit de la un client care nu ar fi dorit să plătească nota. Brigitte organizează la restaurantul său numai petreceri pentru copii.

„În data de 22 mai 2021, prin apel 112, Secția 2 Poliție a fost sesizată de către administratorul unei societăți comerciale cu privire la faptul că un angajat al localului ar fi fost amenințat, cu un obiect ascuțit, de către un client, nemulțumit de nota de plată.
La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 2, care au demarat investigațiile.
Din primele date a rezultat faptul că un client ar fi refuzat sa plătească contravaloarea consumației, iar pe parcursul discuțiilor, un alt bărbat, tot client l-ar fi lovit pe angajat. În sprijinul acestuia, din partea societății comerciale a intervenit un alt bărbat, dar și acesta ar fi fost amenințat.
Persoanele din cadrul societății comerciale și-au rezervat dreptul de a formula plângere.
În cauză se efectuează, din oficiu, cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe, înșelăciune și amenințare.'
, se arată în comunicatul Poliției.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter