Kate Middleton a împlinit 38 de ani. Cine i-a stricat aniversarea Ducesei de Cambridge

Publicat pe de Meghan Markle, Prințul Harry

Kate Middleton, soția Prințului William, a împlinit pe 9 ianuarie 38 de ani, însă ziua ei a trecut aproape neobservată… Iată cine a reușit să-i strice Ducesei de Cambridge aniversarea!

Kate Middleton este, cu siguranță, cea mai iubită membră a familiei britanice, un model și o adevărată inspirație pentru femeile din lumea întreagă. Ducesa de Cambridge este căsătorită cu Prințul William din 2011, iar cei doi au împreună trei copii – Prințul George (6), Prințesa Charlotte (4) și Prințul Louis (1 an și 9 luni).

Aniversarea lui Kate Middleton a trecut neobservată

Deși este mamă cu normă întreagă, Kate este implicată și într-o mulțime de proiecte caritabile și nu numai, ducesa patronând în numele familiei regale britanice o seamă de instituții. Modestă, mereu zâmbitoare și de o eleganță desăvârșită, Kate Middleton este extrem de iubită în Marea Britanie, iar de ziua ei de naștere felicitările curg cu zecile de mii pe conturile de socializare ale Casei Regale. Anul acesta, din nefericire, aniversarea Ducesei de Cambridge a trecut, practic, neobservată… Iar asta, doar din cauza anunțului făcut de Meghan Markle și Prințul Harry!

Întâmplător sau poate nu (dat fiind că tot timpul s-a vorbit despre rivalitatea dintre Ducii de Sussex și cei de Cambridge), Meghan Markle și Prințul Harry au făcut, miercuri seară, cu puțin înainte de aniversarea lui Kate Middleton, un anunț șocant. Ducii de Sussex au renunțat la rangul de membri „seniori” ai familiei regale britanice, declarând că vor să devină independenți financiar. Demersul lor a primit imediat un nume sugestiv – Megxit -, iar știrea s-a viralizat.

De ziua lui Kate, în prim-plan au fost Meghan și Harry

Desigur, ziua de naștere a cumnatei lor, Kate Middleton a fost practic distrusă în câteva secunde, iar asta nu pentru că presa a uitat aproape complet de aniversarea celor 38 de ani ai ducesei, ci fiindcă alegerea Ducilor de Sussex de a se separa de familia regală britanică și de a se muta pentru o vreme în America de Nord a creat o adevărată dramă la Buckingham!

Alegerea lui Meghan și a Prințului Harry de a se despărți de familie a fost o adevărată lovitură de imagine pentru regalitate, surse din anturajul suveranei menționând că Regina Elisabeta a II-a a fost extrem de mâhnită, în timp ce Prințul Charles și fiul său, Prințul William, au fost de-a dreptul furioși din cauza loviturii sub centură primite de la mezinul familiei. În acest context, cu siguranță Kate Middleton nu a mai avut parte de o petrecere aniversară cu șampanie…

Foto: Hepta

Kate Middleton a împlinit 38 de ani. Cine i-a stricat aniversarea Ducesei de CambridgeKate Middleton a împlinit 38 de ani. Cine i-a stricat aniversarea Ducesei de Cambridge
 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter