Kate Middleton a purtat pantofi de 300 de lei la Wimbledon. Îi găsești acum și în Romania

Publicat pe

Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi de 300 de lei la finala masculină Wimbledon 2019. Toți se așteptau ca ducesa să aleagă articole vestimentare foarte scumpe, dar iată că nu!

Kate Middleton și Prințul William au fost prezenți, duminică (14 iulie), la finala masculină Wimbledon 2019. Ca deobicei, Ducesa de Cambridge a strălucit prin ținuta aleasă. În plus, Kate a făcut un gest apreciat de toți. A înmânat trofeul câștigătorului de anul acesta, Novak Djokovic, care l-a învins pe Roger Federer.

Ducesa de Cambridge a purtat o rochie bleu Emilia Wickstead, în timp ce William a ales un sacou gri și o cămașă albastră. Ea a atras atenția și cu pantofii pe care i-a purtat. A ales o pereche nude care poate fi găsită și în România la prețul de 300 de lei, într-un magazin din mall.

De ce nu poartă Prințul William verighetă niciodată. Motivul este unul neașteptat, pentru mulți

Au trecut opt ani de la mariajul care a ținut toată planeta cu sufletul la gură și care a iscat o serie de speculații în rândul fanilor cuplului regal britanic. Motivul pentru care la nunta dintre Kate Middleton și Prințul William nu a existat un schimb de verighete și pentru care, de altfel, Ducele de de Cambridge nu poartă nicidoată verighetă a fost explicat de Palatul Kensington prin intermediul unui comunicat de presă.

Kate Middleton a purtat pantofi de 300 de lei la Wimbledon. Îi găsești acum și în RomaniaKate Middleton a purtat pantofi de 300 de lei la Wimbledon. Îi găsești acum și în Romania

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter