De ce nu poartă Prințul William verighetă niciodată. Motivul este unul neașteptat, pentru mulți

Publicat pe

Au trecut opt ani de la mariajul care a ținut toată planeta cu sufletul la gură și care a iscat o serie de speculații în rândul fanilor cuplului regal britanic. Motivul pentru care la nunta dintre Kate Middleton și Prințul William nu a existat un schimb de verighete și pentru care, de altfel, Ducele de de Cambridge nu poartă nicidoată verighetă a fost explicat de Palatul Kensington prin intermediul unui comunicat de presă.

În 2011, Kate Middleton și Prințul William s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuase care a avut loc la catedrala Westmister din Londra, în fața a peste 1.900 de invitați, la un an după ce Kate a primit un inel de logodnă spectaculos. Inelul a cărui piatră este un safir albastru înconjurat de mici diamante are o valoare sentimentală aparte pentru Prințul William pentru că a fost inelul de logodnă al mamei sale, Diana de Wales.

Fanii s-au alarmat atunci când în ziua nunții nu a existat un schimb de verighete și, în timp, faptul că Prințul William nu a purtat niciodată verighetă a alimentat diverse speculații.

Deși Prințul a declarat, în urmă cu opt ani, că schimbul de verighete nu i se pare o tradiție obligatorie, ci mai degrabă un obicei demodat, fanii au continuat să fabrice scenarii.

Palatul Kensington a dat, însă, un comunicat de presă menit să risipească speculațiile, iar motivul oferit fanilor este unul cât se poate de banal: Este un bărbat căruia nu-i plac bijuteriile. Nu a purtat niciodată şi preferă să nu o facă nici acum. Este pur şi simplu o alegere personală'.

Pe de altă parte, Kate Middleton poartă o verighetă confecționată dintr-o bucată de aur de către Casa de bijuterii Wartski din Țara Galilor, cea care a confecționat și verighetele părinților Prințului William. Așa cum cere tradiția, aurul a fost oferit de către Regina Elisabeta a II-a.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter