De ce nu poartă Prințul William verighetă niciodată. Motivul este unul neașteptat, pentru mulți

Publicat pe

Au trecut opt ani de la mariajul care a ținut toată planeta cu sufletul la gură și care a iscat o serie de speculații în rândul fanilor cuplului regal britanic. Motivul pentru care la nunta dintre Kate Middleton și Prințul William nu a existat un schimb de verighete și pentru care, de altfel, Ducele de de Cambridge nu poartă nicidoată verighetă a fost explicat de Palatul Kensington prin intermediul unui comunicat de presă.

De ce nu poartă Prințul William verighetă niciodată. Motivul este unul neașteptat, pentru mulțiDe ce nu poartă Prințul William verighetă niciodată. Motivul este unul neașteptat, pentru mulți

În 2011, Kate Middleton și Prințul William s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuase care a avut loc la catedrala Westmister din Londra, în fața a peste 1.900 de invitați, la un an după ce Kate a primit un inel de logodnă spectaculos. Inelul a cărui piatră este un safir albastru înconjurat de mici diamante are o valoare sentimentală aparte pentru Prințul William pentru că a fost inelul de logodnă al mamei sale, Diana de Wales.

Fanii s-au alarmat atunci când în ziua nunții nu a existat un schimb de verighete și, în timp, faptul că Prințul William nu a purtat niciodată verighetă a alimentat diverse speculații.

Deși Prințul a declarat, în urmă cu opt ani, că schimbul de verighete nu i se pare o tradiție obligatorie, ci mai degrabă un obicei demodat, fanii au continuat să fabrice scenarii.

Palatul Kensington a dat, însă, un comunicat de presă menit să risipească speculațiile, iar motivul oferit fanilor este unul cât se poate de banal: Este un bărbat căruia nu-i plac bijuteriile. Nu a purtat niciodată şi preferă să nu o facă nici acum. Este pur şi simplu o alegere personală'.

Pe de altă parte, Kate Middleton poartă o verighetă confecționată dintr-o bucată de aur de către Casa de bijuterii Wartski din Țara Galilor, cea care a confecționat și verighetele părinților Prințului William. Așa cum cere tradiția, aurul a fost oferit de către Regina Elisabeta a II-a.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter