Kate Middleton s-a afișat cu o broșă specială, pe care ar fi primit-o cadou de la Regina Elisabeta a II-a. Costul bijuteriei e uriaș

Publicat pe

Kate Middleton s-a afișat cu o broșă specială, pe care ar fi primit-o cadou de la Regina Elisabeta a II-a. Kate Middleton reușește să impresioneze cu fiecare apariție a sa. Recent, soția Prințului William a purtat o broșă care costă aproximativ 14.000 de lire sterline. Se pare că bijuteria ar fi fost primită de la regretata Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Kate Middleton s-a afișat cu o broșă specială, pe care ar fi primit-o cadou de la Regina Elisabeta a II-a. Kate Midletton a fost prezentă zilele trecute într-o ceremonie oficială de comemorare a eroilor națiunilor britanice, unde a purtat o broșă care costă o avere. Ca întotdeauna, Kate a purtat o ținută impecabilă și elegantă, creată de Catherine Walker, purtând o pălărie Philip Treacy.

Kate Middleton s-a afișat cu o broșă specială, pe care ar fi primit-o cadou de la Regina Elisabeta a II-a. Costul bijuteriei e uriașKate Middleton s-a afișat cu o broșă specială, pe care ar fi primit-o cadou de la Regina Elisabeta a II-a. Costul bijuteriei e uriaș

Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani. Suverana a avut o relație apropiată cu nepoții săi, în special cu Prințul William și soția acestuia, Kate Middleton. De-a lungul timpului, Ducesa de Cornwall a primit multe bijuterii din partea regretatei Regine a Marii Britanii.

Citește și: Dieta lui Kate Middleton.Cum se menţine Prințesa de Wales slabă, deşi mănâncă de cinci ori pe zi

Citește și:Trucul lui Kate Middleton pentru a rezista ore întregi în pantofi cu toc

Citește și:Nicoleta Luciu a semnat cu Antena 1. Ce emisiune va prezenta:”I se pregătește…”

Citește și:Cum arată Raluca Bădulescu acum, după ce a slăbit enorm. Misha îi ia apărarea după ce a fost criticată că e prea slabă:”Cu ce vă ajută să aruncați vorbe?”

Kate Middleton s-a afișat cu o broșă specială, pe care ar fi primit-o cadou de la Regina Elisabeta a II-a

Kate Middleton este considerată una dintre cele mai apreciate prezențe feminine din Familia Regală britanică. Ducesa de Cornwell și soția prințului William reușește să surprindă cu fiecare apariție a sa. Recent, Kate Middleton a fost prezentă la ceremonia oficială de comemorare a eroilor națiunii britancie. Aceasta a adoptat o ținută elegantă, semnată de Catherin Walker și o pălărie marca Philip Treacy. De asemenea, nu a putut trece neobservată broșa pe care Kate a purtat-o la piept.

Soția Prințului William a purtat o broșa în formă de mac vândută de Bentley & Skinner, piesă în stil Art Deco, cu diamante. Broșa a fost realizată în jurul anilor 1920. Insigna cu maci reprezintă un simbol pentru familia Regală, fiind purtat atunci când participă la o ceremonie care are legătură cu eroii de război.

Costul bijuteriei e uriaș

Faimoasa brosă a fost scoasă la vânzare chiar de ziua lui Kate Middleton, pe 9 ianuarie 2022. Aceasta a costat 14.500 de lire sterline. Potrivit presei britanice, broșa ar fi fost un cadou primit de la regretata Regina Elisabeta a II-a. De-a lungul anilor, Kate a primit numeroase bijuterii din partea Familiei Regale de ziua ei.

Ziua Comemorării de anul acesta a fost prima la care Charles a participat în calitate de Rege. De asemenea, William și Kate au participat la ceremonie pentru prima dată în calitate de prinț și prințesă de Wales.

Sursa foto: Profimedia

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter