Kate Middleton - Extrem de afectată după atentatul de la Londra. Cuvinte emoţionante spuse de mama lui George şi Charlotte

Publicat pe

Invitată la Centrul caritabil Best Beginnings din Londra, unde a participat la lansarea unei campanii de informare asupra problemelor mentale ale mamelor, Kate Middleton şi-a exprimat compasiunea pentru victimele atentatului de la Londra din aceasta săptămână.

 

„Înainte de a începe, ştiu că veţi fi toţi alături de mine pentru a transmite gândurile şi rugăciunile noastre celor care au fost afectaţi de teribilul atac de la Westminster.'

 

Mama lui George şi Charlotte a adăugat cu multă emoţie: „Ne gândim la toate familiile'.

 

După acest moment emoţionant, Kate a discutat cu celelalte mame despre experienţa de a fi mamă, depresia post-partum si dificultăţile întâmpinate.

 

„A fi mamă este o experienţa formidabilă. Însă uneori este o încercare foarte mare, chiar şi pentru mine care am avut acasă sprijinul pe care multe mame nu îl au”.

 

„Nimic nu te pregăteşte pentru această aventură copleşitoare reprezentată de maternitate. Este un amestec de bucurie, epuizare, dragoste şi nelinişte', a adăugat ea. „Nu exista reguli, ceva bun sau rău, trebuie doar să faci tot ce e mai bine pentru a avea grijă de familia noastră. Pentru multe mame, şi eu fac parte dintre acestea, aceasta poate însemna apariţia neîncrederii'.

 

Florentina Liutic

 

Kate Middleton - Extrem de afectată după atentatul de la Londra. Cuvinte emoţionante spuse de mama lui George şi CharlotteKate Middleton - Extrem de afectată după atentatul de la Londra. Cuvinte emoţionante spuse de mama lui George şi Charlotte

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter