Kate Middleton a făcut parada modei la Paris. Ducesa a schimbat 5 ţinute în 24 de ore!

Publicat pe

În acest weekend, Kate Middleton si Prinţul Willaim s-au aflat într-o vizită oficială la Paris. Pe durata acestei vizite, Kate şi William au avut un program încărcat în timpul căruia Ducesa de Cambridge a avut o misiune extrem de deficilă: să reuşească să arate extrem de stylish în capitala modei.

 

În timpul celor aproximativ 24 de ore cât a stat la Paris, Kate a etalat nu mai puţin de 5 ţinute, reuşind de fiecare dată să surprindă prin eleganţa sa.

 

Kate şi William au ajuns la Paris vineri seara de Saint-Patrick, iar Ducesa nu putea să poarte altceva decât verde. Astfel, la întâlnirea cu preşedintele francez Francois Hollande, ea a apărut îmbrăcată într-o rochie-mantou semnată Catherine Walker & Co.

 

Pentru cocktail-ul organizat la Ambsada Marii Britanii, Kate a optat pentru o rochie neagră, extrem de simplă, care i-a venit perfect. Nici nu avea cum să nu arate cu adevărat minunat în această creaţie semnată Alexander McQueen.

 

Seara, la gala organizată în cinstea lor, William şi Kate au fost un cuplu extrem de glam care a furat toate privirile. Kate a strălucit într-o rochie bleu, lungă, o creaţie Jenny Packham, unul dintre designerii săi preferaţi, iar William a arătat impecabil in costum negru cu papion.

 

Pentru ultima zi la Paris, Kate şi-a dorit să imbrace o ţinută care să poarte un mesaj, motiv pentru care sâmbătă dimineaţa ea şi-a flatat gazdele aparând într-o ţinută Chanel din colecţia primăvară-vară 2017. Nici că se putea mai bine de atât!

 

După o oprire la Trocadéro şi alta la Muzeul Orsay, a urmat meciul de rugby de pe Stade de France dintre reprezentantele Franţei şi Ţării Galilor, iar Kate şi-a făcut apariţia îmbrăcată într-un mantou roşu, o creaţie a designerului Carolina Herrera. O altă alegere extrem de inspirată pentru frumoasa ducesă.

 

Florentina Liutic, Foto: Hepta

 

Vezi si:

 

Kate Middleton a stralucit la Buckingham Palace

 

Kate Middleton a făcut parada modei la Paris. Ducesa a schimbat 5 ţinute în 24 de ore!Kate Middleton a făcut parada modei la Paris. Ducesa a schimbat 5 ţinute în 24 de ore!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter