Kate Middleton, mărturisire neașteptată. Ducesa de Cambridge a născut toți cei trei copii sub hipnoză!

Publicat pe

Recent, Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a confirmat un zvon care circula încă de când a devenit mamă pentru prima oară. Într-adevăr, soția Prințului William i-a născut pe George, Charlotte și Louis în timp ce se afla sub hipnoză!

Kate Middleton este faimoasă încă de la prima sarcină pentru modul incredibil în care și-a revenit, deși, la toate cele trei nașteri, Ducesa de Cambridge a suferit de o formă gravă de hyperemesis gravidarum (grețuri matinale).

Dat fiind că ducesa s-a recuperat foarte repede după fiecare naștere, a existat bănuiala, încă de la început, că aceasta a apelat la o metodă care a ajutat-o. Și, într-adevăr, Kate Middleton a confirmat acest lucru recent, în cadrul podcastului Happy mum, Happy Baby, unde a povestit cât de mult a fost ajutată de hipnoză. Mai mult, Ducesa de Cambridge a mărturisit și că nu a considerat de cuviință să îl informeze pe Prințul William despre acest lucru!

Era ceva ce voiam să fac pentru mine

Ducesa de Cambridge nu a apelat la hipnoterapie însă doar în momentul nașterii, ci și pe parcursul sarcinii, iar asta din cauza grețurilor matinale, care au împiedicat-o mult timp să-și exercite activitățile obișnuite.

Era ceva ce voiam să fac pentru mine. Am văzut cu adevărat ce putere au meditația, respirația profundă (…) Când eram bolnavă, în timpul sarcinii, mi-am dat seama că, prin intermediul acestor mici gesturi, aș putea prelua controlul în timpul nașterii, a mărturisit Kate Middleton.

Nașterea prin hipnoză implică o combinație între respirație și tehnici de relaxare, ceea ce ajută corpul să evite stresul și durerea în momentul în care femeia intră în travaliu. La această metodă au apelat de-a lungul timpului o mulțime de celebrități, printre care Angelina Jolie, Gisele Bundchen și Giovanna Fletcher.

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter