Nico a avut probleme de sănătate la Asia Express: „A trebuit să trag pentru amândouă”

Publicat pe

Nico și Alexandra Matei, fiica ei, au trecut prin clipe grele la Asia Express. Cele două au povestit că experiența a fost cu adevărat dură, iar cântăreața s-a confruntat și cu probleme de sănătate.

Nico a avut probleme de sănătate la Asia Express: „A trebuit să trag pentru amândouă'Nico a avut probleme de sănătate la Asia Express: „A trebuit să trag pentru amândouă'
Citește și: Drama lui Nico, concurentă la „Asia Express”, sezon 3: „Nu s-a mai putut…”

„E o emisiune foarte tare, foarte, foarte tare, unde te trimite de la agonie la extaz', a declarat Nico la Xtra Night Show.


Alexandra însă a dezvăluit că ea a fost cea care a treuit să îndure probleme pentru amândouă.

Citește și: Cine este Nico de la Asia Express. Cântăreața are o poveste de viață înduioșătoare


Fiica lui Nico a avut altă părere, însă. „Eu nu mai merg cu ea. (…) A trebuit să trag pentru amândouă. A fost prima experienţă pe care am avut-o alături de ea. Nu mă aşteptam. Dar oricum sunt mândră de ea. (…) Este oricum o femeie puternică', a spus Alexandra potrivit sursei citate.

Citește și: Cine este Alexandra Matei, concurentă la Asia Express. Nico și fiica ei au o relație puternică


„Am dezumflat-o definitiv pe ea. Că ea era genul ăla de haide, haide, haide şi mama stai că nu mai pot. Mergeam doi, trei paşi, alergam, pe urmă mai stăteam. Pentru ea nu a fost chiar un noroc ca să zic aşa…', a spus artista.
Nico a povestit că a avut și probleme de sănătate în Filipine.

Citește și: Concurenții de la Asia Express au rămas șocați. Ce au trăit în Filipine le-a schimbat complet viața


„Toate probele te lasă fără respirație. Nu știi când să respiri, când să inspiri. Eu am și o fisură de menisc. Am și spatele..m-au luat toate alea', a povestit Nico.

Citește și: Alexandru Abagiu, cu perna din argint la Asia Express: „Este un scut de protecție între mine și bălegarul pe care urmează să dorm!'


 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă