Mihaela Borcea, declarație pentru iubit: "Te iubesc oriunde, oricând, oricum. ‘Noi’ - cea mai puternică galaxie din câte există!"

Publicat pe

Fosta soție a lui Cristi Borcea este mai îndrăgostită ca oricând și nu ferește deloc să-și exprime sentimentele pe care le nutrește pentru Sorin Rap. Mihaela Borcea i-a transmis o declarație emoționantă de dragoste iubitului ei.

Mihaela Borcea, declarație pentru iubit: "Te iubesc oriunde, oricând, oricum. ‘Noi - cea mai puternică galaxie din câte există!"Mihaela Borcea, declarație pentru iubit: "Te iubesc oriunde, oricând, oricum. ‘Noi - cea mai puternică galaxie din câte există!"

Mihaela Borcea, în vârstă de 50 de ani, iubește din nou si este în al nouălea cer. Și-a găsit fericirea în brațele lui Sorin Rap și nu rateză nicio ocazie pentru a arăta cât este de îndrăgostită.

Sorin Rap a făcut-o pe Mihaela Borcea să simtă din nou fiorii dragostei, motiv pentru care fosta soție a lui Cristi Borcea a simțit nevoia să împărtășească tuturor fericirea imensă pe care o simte. Chiar dacă îi demonstrează prin fiecare gest pe care îl face, Mihaela a vrut și să aștearnă în cuvinte sentimentele care o încearcă. În egală măsură, îi mulțumește bărbatului de lângă ea că o iubește și că îi este aproape nu doar la bine, ci și la greu, scrie cancan.ro.

„Te iubesc oriunde, oricând, oricum. Nu e nevoie să îţi mai scriu, să îţi mai spun. Îţi arăt asta prin fiecare gest, prin fiecare mişcare, prin fiecare atingere. Am vrut doar atât: să te găsesc iubitul meu, să te iubesc, să mă iubești!! Îţi mulţumesc că-mi eşti alături la bine şi la greu' îţi mulţumesc pentru Noi' – cea mai puternică galaxie din câte există!'. Te iubesc!', se arată în declarația profundă si puternică scrisă de Mihaela Borcea pe rețelele de socializare.

Cristi Borcea și Mihaela au rămas în relații bune

Mihaela și Cristi Borcea au divorțat în urmă cu 9 ani, dar au rămas în relații bune. Fiecare și-a refăcut viața și amândoi se ocupă de cei trei copii pe care îi au împreună.

Relația lor este bazată pe încredere și respect, fapt demonstrat și de mesajul transmis de Mihaela Borcea de ziua de naștere.

„Pentru că azi e o zi specială pentru tine, iți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, multă sănătate și Dumnezeu să te călăuzească și să îți oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine!

De asemenea îți doresc ca toate visele pe care le ai să devină realitate și că mereu vei putea să contezi pe mine!! Să fii fericit și mereu însoțit de cei care merită să te iubească!! La mulți ani minunați!!!„, au fost urările fostei soții.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter