La Dani Mocanu te poti uita, dar la Loredana, ba! YouTube a restrictionat videoclipul piesei „Sex pe canapea“, lansat recent de artistă

Publicat pe

Videoclipul celei mai recente piese lansate de Loredana Groza a fost restricționat pe YouTube. Imaginile din „Sex pe canapea au fost considerate extrem de îndrăznețe, însă artista este de altă părere. În timp ce unii consider că interpreta de 50 de ani a exagerat, alții o compară cu Madonna și o felicită pentru idee.

La Dani Mocanu te poti uita, dar la Loredana, ba! YouTube a restrictionat videoclipul piesei „Sex pe canapea, lansat recent de artistăLa Dani Mocanu te poti uita, dar la Loredana, ba! YouTube a restrictionat videoclipul piesei „Sex pe canapea, lansat recent de artistă

 Nu același lucru s-a întâmplat însă cu videoclipul lui Dani Mocanu, „Curwa', care de altfel, nu a fost restricționat de YouTube, deși imaginilie sunt la fel de controversate.

În videoclip există mai multe scene sexy. Personajul din clip îi rupe dresul Loredanei, îmbrăcată în lenjerie provocatoare, ori când aceasta dansează la bară, precum Jennifer Lopez, într-un costum din latex.

„E un cântec pe care l-am scris cu câteva luni în urmă. Este o melodie foarte personală. Cred foarte mult în a-ţi scrie muzica, iar titlul poate părea puţin aşa, după 12 noaptea, dar este un contrapunct de fapt al acestei lumi în care trăim.

Din păcate, puteţi da click pe el pe YouTube dacă aveţi peste 18 ani. Nu ştiu de ce s-a pus această restricţie, pentru că este artă, nu este absolut nimic ieşit din tiparele normalităţii. Şi cred că de la vârsta de 14 ani trebuie să înveţi cel mai mult despre sex, mai ales în ziua de azi, în care tinerii şi copiii au acces la lucruri foarte grave şi foarte nepotrivite pentru vârsta lor.

Ei au cel mai mult nevoie să înveţe să iubească cu adevărat şi să aprecieze o relaţie aşa cum trebuie. De ce spun asta? Pentru că, în ziua de azi, dragostea a devenit mai mult virtuală. Internetul şi social media au transformat totul. Este mai simplu să ai o relaţie la un click distanţă decât cu cel de lângă tine, a spus Lori în emisiunea „Deşteptarea de la Europa FM, potrivit Adevărul.ro.

Loredana a mărturisit că vrea să pornească o petiţie pentru ca YouTube să ridice limita de vârstă

 „Vreau să facem o petiţie pentru că este un videoclip artistic, nu are nimic ieşit din tiparele bunului simţ, şi mi se pare o decizie exagerată, sincer, a adăugat Loredana, potrivit sursei citate.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter