Kate Middleton mizează pe accesorii de efect. Cât costă cerceii pe care i-a purtat recent!

Publicat pe

Kate Middleton s-a transformat într-un fashion icon, fiecare apariţie a sa fiind îndelung analizată, cu atât mai mult cu cât de multe ori ea reuşeşte să fie stylish făra să poarte de fiecare dată haine sau accesorii incredibil de scumpe.

 

Ducesa de Cambridge reuşeşte să surprindă, iar acest lucru l-a dovedit recent când şi-a făcut apariţia la premiera unei comedii muzicale într-o rochie de cocktail roşie, o creaţie Marchesa Notte, care i-a venit perfect.

 

Rochia costă 1000 de euro şi a fost aceesorizată cu pantofi cu toc în aceeaşi nuanţă şi o pereche de cercei spectaculoşi.

 

Cerceii poarta semnătura Kate Spade, costă 98 de dolari, iar un model similar încă mai este disponibil pe site-ul brand-ului. Daca vă plac, e momentul să vi-i comandaţi cât mai repede, pentru că ţinutele purtate de Kate sau de copiii ei se epuizează rapid.

 

Foto: Hepta

 

Kate Middleton mizează pe accesorii de efect. Cât costă cerceii pe care i-a purtat recent!Kate Middleton mizează pe accesorii de efect. Cât costă cerceii pe care i-a purtat recent!

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter