Kate Middleton nu mai poartă inelul de logodnă! Motivul neașteptat pentru care Ducesa de Cambridge a renunțat la bijuteria de 250.000 de lire sterline

Publicat pe

În ultima perioadă, Kate Middleton a apărut în public fără inelul de logodnă, dar cu verigheta, fapt ce i-a derutat pe fanii regali. Iată motivul pentru care Ducesa de Cambridge nu mai poartă superbul solitaire primit de la Prințul William!

Recent, Kate Middleton a fost văzută fără inelul de logodnă, bijuterie de care nu se desparte niciodată, iar asta le-a creat fanilor Ducesei un serios motiv de îngrijorare. Bănuielile acestora nu au însă nicio legătură cu adevăratul motiv pentru care soția Prințului William a renunțat la prețiosul inel… Asta cu atât mai mult cu cât Ducesa de Cambridge continuă să poarte verigheta, iar fără faimosul solitaire a mai fost văzută o dată, atunci când a vizitat un spital, iar regulile instituției îi interziceau acest lucru.

Kate a renunțat la inel din cauza pericolului de infectare cu coronavirus!

Inelul cu safir și 14 diamante, în valoare de 250.000 de lire sterline a fost pus la păstrare de către Kate, cel puțin până va trece pandemia de coronavirus. Ducesa de Cambridge a luat această decizie deoarece inelele cu pietre și cele voluminoase pot produce leziuni pe suprafața pielii și nici nu pot fi curățate perfect, ceea ce, în contextul actual, reprezintă un pericol. De altfel, un inel cu pietre poate deveni jenant în momentul în care curățarea mâinilor cu apă și săpun are loc de foarte multe ori pe zi, plus că între pietrele prețioase pot rămâne resturi de săpun…

Mai mult, dat fiind că Prințul Charles a contractat temutul COVID-19 (din fericire, după o săptămână, a fost declarat vindecat), iar Regina este în autoizolare la Windsor (unul dintre angajații Palatului Buckingham fiind depistat pozitiv), pericolul care planează și asupra celorlați membri ai Casei Regale britanice este unul cât se poate de serios. Iar asta cu atât mai mult cu cât, în această perioadă, atât Kate Middleton, cât și Prințul William, în calitate de comunicatori ai Majestății Sale Regina, intră în contact cu o mulțime de persoane.

Copiii Ducilor de Cambridge, aplauze pentru medici și asistente

Aflați pe domeniul de la Anmer Hall, în Norfolk, Prințul George (6 ani) și Prințesa Charlotte (4 ani) alături de frățiorul lor mai mic, Prințul Louis, care în luna aprilie împlinește 2 ani, au fost filmați de părinții lor în timp ce aplaudau cadrele medicale care luptă în aceste momente împotriva coronavirusului, tribut adus de o națiune întreagă.

Mișcarea națională denumită #clapforourcarers nu a lăsat-o nepăsătoare nici pe străbunica lor, Regina Elisabeta a II-a, care s-a aliniat curentului de pe conturile de socializare. Suverana, aflată la Castelul Windsor după ce un angajat de la Palatul Buckingham a fost depistat cu coronavirus și chiar fiul ei, Prințul Charles, a contractat boala, a ținut să le aducă un omagiu tuturor lucrătorilor din sistemul de sănătate, postând la rândul său un filmuleț pe fondul căruia se aud aplauze.

„Pentru toți medicii, asistentele medicale, îngrijitorii, lucrătorii din serviciile farmaceutice, voluntarii și cei din Serviciul Național de Sănătate care lucrează neobosit pentru a-i ajuta pe cei afectați de #COVID-19: vă mulțumim!', a fost mesajul transmis de Ducii de Cambridge.

https://twitter.com/RoyalFamily/status/1243277143741812736?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1243277143741812736&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.viva.ro%2Fvedete-si-evenimente%2Fkate-middleton-si-printul-william-doi-parinti-fericiti-gestul-emotionant-prin-care-cei-trei-copii-ai-lor-le-multumesc-medicilor-care-lupta-impotriva-coronavirusului-video-2534486

Foto: Hepta

Kate Middleton nu mai poartă inelul de logodnă! Motivul neașteptat pentru care Ducesa de Cambridge a renunțat la bijuteria de 250.000 de lire sterlineKate Middleton nu mai poartă inelul de logodnă! Motivul neașteptat pentru care Ducesa de Cambridge a renunțat la bijuteria de 250.000 de lire sterline
 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter