Prințul Charles are coronavirus! Soția lui, Camilla, nu a fost infectată

Publicat pe

Coronavirusul nu iartă pe nimeni, indiferent de vârstă și de statut social, iar cea mai bună dovadă este faptul că Prințul Charles, fiul Reginei Elisabeta a II-a și următorul în linie directă la tronul Marii Britanii, a fost infectat cu COVID-19!

După ce Regina Elisabeta s-a autoizolat la Windsor din cauza crizei de coronavirus, care continuă să facă mii de victime în lume în fiecare zi, iată că, astăzi, Palatul Buckingham a confirmat că Prințul Charles are coronavirus!

În acest moment, Prințul de Wales, în vârstă de 71 de ani se află la castelul Balmoral din Scoția, în autoizolare. Un purtător de cuvânt al Clarence House a confirmat vestea:

„Prințul de Wales a fost testat pozitiv cu coronavirus. A prezentat simptome ușoare și, altfel, starea sa de sănătate este bună, el continuând să lucreze de acasă, ca de obicei, în zilele din urmă”.

Și soția Prințului Charles, Camilla, Ducesa de Cornwall, a fost testată, însă nu a contractat virusul. Conform sfaturilor medicale și guvernamentale, Prințul și Ducesa se află acum în autoizolare, la reședința lor din Scoția.

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip s-au izolat la Castelul Windsor din cauza coronavirusului

Recent, s-a aflat că unul dintre angajații Reginei, ale cărui responsabilități la Palatul Buckingham nu au fost însă date publicității, a fost depistat pozitiv cu COVID-19 în timpul în care Elisabeta a II-a se afla încă în reședință. Drept urmare, nu se știe cât de apropiat a fost acesta de suverană, însă publiația The Sun on sunday a confirmat că, după ce s-a simțit rău, săptămâna trecută, și s-a stabilit că a fost infectat cu coronavirus, ceilalți angajați care au intrat în contact cu el au fost băgați în carantină.

Purtătorul de cuvânt de la Buckingham nu a vrut să dea mai multe informații despre identitatea angajatului, însă a menționat că au fost luate toate măsurile necesare în acest caz.

„Angajatul a fost testat pozitiv înainte ca Regina să plece la Windsor. Dar Palatul are un personal format din 500 de membri, așadar, ca la orice alt loc de muncă, nu ar fi exclus ca aceștia să f fost afectați la un moment dat', a declarat o sursă pentru The Sun.

Ulterior, Regina și Prințul Philip s-au mutat în Castelul Windsor, unde vor rămâne până se va normaliza situația. Între timp, nepotul ei, Prințul Harry, soția lui, Meghan Markle, și fiul lor, Archie, s-au autoizolat în reședința lor din Canada, cazurile din Columbia Britanică, unde foștii Duci de Sussex locuiesc acum, înmulțindu-se alarmant pe parcursul săptămânii trecute.

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter