Radu Vâlcan se întoarce acasă, după o perioadă petrecută în Republica Dominicană. Soțul Adelei Popescu va rămâne în izolare timp de 14 zile

Publicat pe

Radu Vâlcan s-a aflat în ultima perioadă în Republica Dominicană, unde a filmat pentru Insula Iubirii, noul sezon. Acum, soțul Adelei Popescu a anunțat că se întoarce în România, însă, va rămâne în izolare timp de 14 zile.

Radu Vâlcan se întoarce acasă, după o perioadă petrecută în Republica Dominicană. Soțul Adelei Popescu va rămâne în izolare timp de 14 zileRadu Vâlcan se întoarce acasă, după o perioadă petrecută în Republica Dominicană. Soțul Adelei Popescu va rămâne în izolare timp de 14 zile

Radu Vâlcan a postat pe contul de socializare, un mesaj pentru soția lui, prin care își anunță venirea în România. Cu toate astea, cei doi nu se vor vedea curând, pentru că prezentatorul tv trebuie să stea izolat două săptămâni, în contextul epidemiei de coronavirus. De marți, 24 martie, România se află în carantină totală din cauza COVID-19.

„Iubire, vin acasă, ne vedem peste două săptămâni…🙏🥰', a scris Radu Vâlcan pe Instagram, în dreptul fotografiei.

Insula Iubirii va începe în curând, la Antena 1

Noul sezon Insula Iubirii le va aduce telespectatorilor noi povești de viață, noi ispite, noi locații și situații complet neașteptate și nemaintâlnite în sezoanele anterioare.

După cinci sezoane filmate în Thailanda, cel de-al șaselea sezon se va filma într-un loc cu totul şi cu totul nou, Republica Dominicană, iar concurenții nu știu la ce să se aștepte.

Radu Vâlcan va întâmpina cuplurile pregătite să își testeze relația, dar și ispitele, în două resorturi: Las Brisas și La Playa. Cinci cupluri din cele aproape 1000 care s-au înscris în acest an să își testeze relația vor merge în Republica Dominicană pentru a filma cel de-al șaselea sezon Temptation Island – Insula iubirii’.

Pe parcursul a 20 de zile de filmare, concurenții vor fi nevoiți să reziste tentației a 8 ispite feminine și 8 ispite masculine, pregătite să dea totul pentru a-i cuceri și a nu risca să fie eliminate din show.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter