Kate Middleton a purtat o ținută de o mie de lire sterline, în vizită la un liceu britanic: „S-a implicat foarte mult”

Publicat pe

Kate Middleton a purtat o ținută de aproape 1000 de lire sterline, în vizită la un liceu britanic. Miercuri, 24 noiembrie 2021, Kate Middleton a fost invitată la liceul Now Hill din Londra pentru a participa la o discuție despre neuroștiință și importanța dezvoltării cerebrale în perioada copilăriei. Ducesa s-a simțit extrem de bine în compania copiilor, iar pentru acest eveniment a purtat o ținută de aproape 1000 de lire sterline.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Kate Middleton a avut o apariție senzațională la liceul Now Hill din Londra. Aceasta a fost invitată pentru a participa la o discuție despre neuroștiință și importanța dezvoltării cerebrale în perioada copilăriei. Ducesa de Cambridge s-a declarat extrem de încântată de acest proiect și a reușit să atragă simpatia elevilor de 12-13 ani. Pentru acest eveniment, Kate a ales o ținută de aproximativ 1000 de lire sterline.

Kate Middleton a fost extrem de apreciată atât pentru modul în care le-a vorbit copiilor, cât și datorită ținutei alese. Deși outfit-ul valora aproape 1000 de lire sterline, Ducesa s-a prezentat extrem de simplă și elegantă.

Citește și: Kate Middleton a apărut cu geanta deschisă pe stradă.Ce s-a văzut în poșeta ei

Citește și: Ce dietă ține Kate Middleton.Meniul Ducesei de Cambridge seamănă cu unul de spital

Citește și: Dani Oțil și Răzvan Simion, dialog spumos despre Daliana Răducan:„Exact de asta am parte!'

Citește și: Gina Pistol, ținta glumelor misogine după ce a pozat goală, în Playboy:„Erau nesimțiți'

Kate Middleton a purtat o ținută de aproape 1000 de lire sterline, în vizită la un liceu britanic

Kate Middleton s-a afișat în fața elevilor într-o ținută simplă, dar extrem de elegantă în valoare de 1000 de lire sterline. Ea a ales să îmbrace un palton fuchsia, marca Hobbs, care costă nici mai mult, nici mai puțin de 470 de lire sterline. Pe sub acesta, Duceasa a purtat o bluză cu guler înalt în aceeași nuanță, în valoare de 75 de lire sterline. În partea de jos, a optat pentru o pereche de pantaloni negri.

Ținuta a fost accesorizată cu o pereche de pantofi negri cu toc, semnați Gianvito Rossi, în valoare de 400 de lire sterline.

Kate Middleton: „Mi se pare foarte interesant subiectul.'

Kate Middleton a fost extrem de încântată de subiectul dezbătut la liceul din Londra. Surpriza a fost și mai mare când a aflat că elevii nu știau că aceasta va fi prezentă. Tinerii au fost anunțați cu 15 minute înainte de curs. Ducesa s-a simțit foarte bine în compania lor și s-a arătat interesată de subiect.

Foarte bine, felicitări! Mi se pare foarte interesant subiectul. Chiar mă pasionează să aflu mai multe despre creierul unui bebeluș, despre cum se dezvoltă el în primii ani de viață și cum influențează acest lucru viitorul adult', a spus Ducesa, citată de people.com.

Directorul liceului: „S-a implicat foarte mult'

Se pare că Ducesa a primit aprecieri atât din partea elevilor, cât și din partea conducerii acestuia. El și-a arătat public recunoștința față de Kate Middleton, subliniind faptul că s-a comportat excelent cu cei mici.

„A făcut ca totul să pară foarte ușor pentru ei, fiind receptivă la limbajul corpului lor și știind cum să se comporte când simțea că intervin emoțiile sau teama lor. A coborât la nivelul lor și i-a întrebat pe fiecare în ce limbă comunică, pentru a se putea face înțeleasă. S-a implicat foarte mult și a avut un dialog excepțional cu ei', a spus Louise Voden, directorul liceului.', a spus directorul liceului, Louise Voden.

Sursă foto: Unica

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter