Dani Oțil și Răzvan Simion, dialog spumos despre Daliana Răducan: "Exact de asta am parte!"

Publicat pe

Dani Oțil a oferit încă o mostră de umor în ediția de azi a matinalului de la Antena 1 și a încercat o ironie fină la adresa Dalianei Răducan, actuala iubită a colegului de emisiune. Răzvan Simion s-a prins și el în gluma lui Dani, având în vedere că acesta din urmă îi cunoaște perfect gusturile în materie de femei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce s-a despărțit de Lidia Buble, Răzvan Simion s-a cuplat cu Daliana Răducan și pare că relația dintre ei este tot mai serioasă, la un pas de căsătorie chiar. Sunt tot timpul împreună, relația lor este una asumată și afișată, iar Daliana petrece chiar timp împreună cu copiii lui Răzvan. Tocmai pentru faptul că relația lor este una solidă, sunt permise și ironii între ei, semn că Daliana și Răzvan se cunosc bine și se acceptă cu plusuri și minusuri.

Dani Oțil și Răzvan Simion, dialog spumos despre Daliana Răducan: "Exact de asta am parte!"Dani Oțil și Răzvan Simion, dialog spumos despre Daliana Răducan: "Exact de asta am parte!"

În matinalul de astăzi, Răzvan Simion s-a „plâns' că Daliana Răducan este genul de femeie de care a fugit mereu, căci niciodată nu a vrut ca iubita lui să fie din zodia Fecioară și nici din Moldova. Imediat, Dani a făcut o remarcă ironică spunând că meseria ei și zodia nu prea merg mână în mână. 

Răzvan Simion: De ce am fugit eu toată viața?

Dani Oțil: De datorii, Răzvane.

Răzvan Simion: În materie de femei.

Dani Oțil: De…îmi e urât să spun. De o anumită zodie? Nu știu. Fecioară. Dar de ce nu îți place?

Răzvan Simion: Și de ce regiune?

Dani Oțil: Moldova.

Răzvan Simion: Exact de asta am parte!

Dani Oțil: E Fecioară?

Răzvan Simion: Da. E născută la o zi după Ristei.

Dani Oțil: Aoleu, și cu zodia aia și cu meseria…nu mai termină niciodată blocul.', au mai zis aceștia.

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan, primul interviu! Cum s-au cunoscut și cum a decurs prima întâlnire:„A fost extrem de…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege fiica lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan, iubita lui

Citește și: De ce s-a despărțit Alina Pușcău de actorul Vin Diesel

Daliana Răducan, despre relația cu Răzvan Simion: „Mi-am asumat un risc'

Într-un interviu acordat VIVA!, Daliana ne-a spus că și-a asumat un risc în momentul în care a început relația cu o persoană publică, dar a avut încredere în partenerul ei.

„Eu nu știam mai multe despre Răzvan decât știe toată lumea. Șansa mea a fost să îi văd sufletul, și asta a făcut cât 1.000 de cuvinte. Nu este mare diferență între omul de pe ecran și cel de acasă. Poate doar că nu e atât de vorbăreț acasă. (zâmbește)”, ne-a declarat Daliana.

Pentru mine, relația cu o persoană publică a fost ca o sabie cu două tăișuri. Meseria mea presupune o anumită
conduită, iar eu mi-am asumat un risc. Am avut încredere în mine, în Răzvan, în noi și în cei care ne privesc. Adevărul se simte, nu trebuie pus pe masă
„, a mai declarat Daliana pentru VIVA!.

Daliana Răducan ne-a vorbit și despre relația ei cu copiii lui Răzvan: „Este mai mult decât o simplă prietenie. Ei sunt ce are mai de preț bărbatul pe care îl iubesc și parte din el”.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter